1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw kun je moeiteloos deeg en beslag maken. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar de motor is slim geplaatst in de kop. Hierdoor kan hij zonder moeite zwaar brooddeeg aan, omdat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Dankzij de meegeleverde 2 mengkommen hoef je tussendoor niet af te wassen en dankzij het antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Er is een breed assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig kunt bevestigen aan het aansluitpunt aan de voorzijde. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw wordt bakken een fluitje van een cent. Of je nu een professionele bakker bent of gewoon graag experimenteert in de keuken, deze mixer is een onmisbare partner. Met zijn sterke motor en slimme plaatsing ben je verzekerd van een gelijkmatig gemengd deeg, zonder enige inspanning. Het kantelbare ontwerp maakt het verwisselen van de deeghaken een fluitje van een cent, terwijl de meegeleverde mengkommen en antispatdeksel zorgen voor een schone en opgeruimde werkomgeving. Maar dat is nog.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs zware deegsamenstellingen met weinig inspanning. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw is gemaakt van Metaal en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines