1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Daarnaast worden er extra accessoires meegeleverd, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde accessoire bijvoorbeeld room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. De snelheid is gemakkelijk in te stellen via de 3 knoppen aan de voorkant van de foodprocessor. Na gebruik kun je jouw bereiding handig bewaren in de koelkast met behulp van de deksel. En maak je geen zorgen over het schoonmaken, want alle losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig. Daarna berg je alles gemakkelijk op in de mengkom, zodat je alle onderdelen netjes bij elkaar houdt. Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart bereid je moeiteloos de meest uiteenlopende gerechten. Van het fijnhakken van groenten tot het maken van heerlijke sauzen en desserts, deze foodprocessor is een echte aanwinst voor elke keuken. Met zijn stoere zwarte kleur past hij bovendien perfect in elke keukenstijl. Waar wacht je nog op? Haal de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart vanda.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit tevens een julienneschijf en een garde-accessoire. Met de pulsestand kun je gemakkelijk harde ingrediënten verpulveren door een korte, extra krachtige puls te geven. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de geringe inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines