1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen maakt bakken en koken een fluitje van een cent. Met een vermogen van 300 watt en een motor die zich in de kop bevindt, kan deze krachtige keukenmixer moeiteloos zwaar deeg aan. Geen energie gaat verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor je met minimale inspanning perfect deeg en beslag kunt maken. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het verwisselen van de deeghaken een eitje. Geen gedoe met ingewikkelde handelingen, maar gewoon eenvoudig en snel. En met de meegeleverde 2 mengkommen hoef je niet tussendoor af te wassen. Daarnaast voorkomt het antispatdeksel dat je aanrecht bedekt raakt met beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Als je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder wilt uitbreiden, is er een breed scala aan opzetstukken verkrijgbaar. Deze kun je eenvoudig bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je nog meer creativiteit en variatie toevoegen aan je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Met een directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen moeiteloos zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen is gemaakt van Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.