1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit.

Specificaties KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 46,4 cm

Diepte: 22,2 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit

Hak, snijd en kneed grote hoeveelheden voedsel gemakkelijk met de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. Deze foodprocessor heeft een grote mengkom van 3,1 liter, perfect voor het bereiden van maaltijden voor 3 personen. Met een krachtige motor van 400 watt en duurzame messen is deze foodprocessor geschikt voor allerlei soorten ingrediënten. Bovendien is de snelheid traploos instelbaar, zodat je zelf de gewenste snelheid kunt bepalen. Of je nu een gladde textuur wilt of juist een grovere structuur, met deze foodprocessor kan het allemaal. De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit is uitgerust met een multifunctioneel mes waarmee je zelfs harde ingrediënten zoals noten kunt pureren. Daarnaast is er ook een deegmes inbegrepen, ideaal voor het snel kneden van gistdeeg. Met de meegeleverde snijkit kun je zachte groenten en aardappelen moeiteloos omtoveren tot perfect gesneden blokjes. En als je klaar bent met bereiden, kun je de deksel op de mengkom plaatsen om de overtollige ingrediënten in de koelkast te bewaren. Een groot voordeel van de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit is dat je na gebruik de accessoires netjes kunt opbergen in het opbergvak. Zo bespaar je ruimte in je keukenlades en houd je alles georganiseerd. Met deze veelzijdige foodprocessor wordt koken een stuk eenvoud.

Pluspunten
  • De foodprocessor heeft een traploze instelling, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan het koken. Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden. De accessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46,4 cm
Breedte: 22,2 cm
Diepte: 22,2 cm
Inhoud: 3,1 l

KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines