KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit wordt het bereiden van deeg en beslag een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige motor van 300 watt, die zich in de kop van de mixer bevindt, kan deze keukenhulp zonder moeite zwaar brooddeeg aan. Er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor je met minimale inspanning perfect deeg kunt maken. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je gemakkelijk de deeghaken kunt verwisselen. Je hoeft niet tussendoor af te wassen, want deze mixer wordt geleverd met 2 mengkommen. Daarnaast zorgt het antispatdeksel ervoor dat je aanrecht vrij blijft van beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Dan kun je gebruik maken van het uitgebreide assortiment opzetstukken, die je eenvoudig kunt bevestigen aan het aansluitpunt aan de voorzijde. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit wordt het creëren van heerlijke gerechten een waar genot. Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint met koken, deze mixer biedt de perfecte ondersteuning in de keuken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en maak indruk op vrienden en familie met jouw culinaire creaties.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer moeiteloos zwaar deeg, zelfs bij lage snelheden. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en gaat hij lang mee.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.