1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 46,4 cm

Diepte: 22,2 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart

Hak, snijd en kneed grote hoeveelheden voedsel met gemak met de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. Deze foodprocessor is speciaal ontworpen om aan al je culinaire behoeften te voldoen. Met een grote mengkom van 3,1 liter kun je moeiteloos maaltijden bereiden voor maximaal 3 personen. De krachtige motor van 400 watt en duurzame messen zorgen ervoor dat deze foodprocessor geschikt is voor het verwerken van verschillende soorten ingrediënten. De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart is eenvoudig in te stellen op de gewenste snelheid, zodat je volledige controle hebt over het bereidingsproces. Of je nu een gladde textuur wilt creëren of noten wilt pureren, deze foodprocessor kan het allemaal aan. Het deegmes maakt het ook mogelijk om snel en efficiënt gistdeeg te kneden. Met de meegeleverde snijkit kun je zachte groenten en aardappelen moeiteloos omtoveren tot perfect gesneden blokjes. Na gebruik kun je de overgebleven ingrediënten gemakkelijk bewaren in de koelkast dankzij de handige deksel. Bovendien kun je de accessoires netjes opbergen in het opbergvak, waardoor je kostbare ruimte in je keukenlades bespaart. Met de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor in huis, maar ook een stijlvol en praktisch ke.

Pluspunten
  • De foodprocessor kan traploos worden ingesteld, waardoor je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan de bereiding. Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je hakt en snijdt enkel zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46,4 cm
Breedte: 22,2 cm
Diepte: 22,2 cm
Inhoud: 3 l

KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.