1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

1,7 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is niet alleen een functionele foodprocessor, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht, zodat je hem altijd bij de hand hebt voor al je culinaire avonturen. Deze veelzijdige foodprocessor is perfect voor alledaagse taken zoals mixen, raspen, hakken en pureren. Met de meegeleverde snij- en raspschijven kun je verschillende bereidingen maken. De dunne schijf is ideaal voor het raspen van wortels, zodat je die heerlijke worteltaart kunt maken waar iedereen dol op is. De dikke schijf is perfect voor het snijden van frites, waardoor je zelfgemaakte frietjes kunt bereiden die knapperig van buiten en zacht van binnen zijn. Je kunt de snelheid van de machine naar wens aanpassen, zodat je volledige controle hebt over het bereidingsproces. Nadat je klaar bent met koken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de KitchenAid 5KFP0719EOB. Alle losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. En het beste van alles is dat alle onderdelen netjes in de kom passen, waardoor je alles gemakkelijk kunt opbergen en geen ruimte verspilt in je keuken. Kortom, deze foodprocessor is de perfecte keukenhulp die je niet wilt missen!

Pluspunten
  • De snelheid van de foodprocessor kan nauwkeurig worden aangepast dankzij de traploze instelling. Het snoer kan eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak aan de onderkant van de foodprocessor. De pulsestand biedt een tijdelijke, extra krachtige stoot om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen.

Minpunten
  • Met een capaciteit van slechts 1,7 liter is deze foodprocessor geschikt voor één tot twee personen. Een foodprocessor met een behuizing van kunststof is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 1,7 l

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.