1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is de perfecte aanvulling voor jouw keuken. Met zijn directe aandrijving van de motor levert deze mixer veel kracht, terwijl er minder vermogen nodig is. Hierdoor is hij energiezuinig en bespaar je op je energierekening. Of je nu taarten, cakes, pizza's of brood wilt maken, deze mixer kan het allemaal aan. De mixer wordt geleverd met een handige mengkom van 4,8 liter, voorzien van een handgreep. Hierdoor kun je de kom eenvoudig vastpakken en op de mixer bevestigen. Met een inhoud van 1,5 taartbeslag per keer kun je in één keer genoeg maken voor een groot gezelschap. Daarnaast ontvang je bij deze keukenmixer een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met deze accessoires kun je eindeloos variëren en de lekkerste creaties maken. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is niet alleen een krachtige en veelzijdige keukenhulp, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Dankzij zijn mat grijze kleur past hij perfect in elke keukenstijl. Haal nu deze prachtige mixer in huis en maak van iedere maaltijd een feestje.

Pluspunten
  • De keukenmixer kneedt ook met weinig vermogen zwaar deeg door de directe aandrijving. Dankzij de handgreep op de kom kan je de mengkom met één hand vastpakken. Je kan de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding met de 10 standen.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd, waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.