1. KitchenAid
  2. KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart.

Specificaties KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

275 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken

Inhoud

 

4,3 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart

Met de KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart op jouw keukenblad wordt bakken en koken een eitje. Deze prachtige mixer maakt het bereiden van taarten, cakes en koekjes sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren. De directe aandrijving in de motor zorgt ervoor dat de mixer moeiteloos beslag en licht deeg kan mixen, met minder wattage maar dezelfde kracht. Met een ruime mengkom van 4,3 liter kun je beslag maken voor 2 kleine taarten of één indrukwekkende stapeltaart. Maar deze KitchenAid Classic biedt nog zoveel meer mogelijkheden. Je kunt de mixer uitbreiden met verschillende opzetstukken, zoals een handige pastarollerset of een handige sapcentrifuge. Zo kun je naast kneden, kloppen en mixen ook genieten van andere lekkernijen die je met deze veelzijdige keukenhulp kunt maken. Met de KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart haal je niet alleen een krachtige mixer in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor op je keukenblad. De matzwarte kleur geeft een moderne touch aan je keuken en zorgt ervoor dat deze mixer een echte blikvanger is. Of je nu een ervaren bakker bent of net begint, met deze KitchenAid mixer wordt bakken een plezierige en moeiteloze activiteit.

Pluspunten
  • Dankzij de directe aandrijving heeft de keukenmixer weinig kracht nodig om zwaar deeg te kneden. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de keukenmixer tijdens het mixen goed op zijn plaats blijft staan.

Minpunten
  • Bij de keukenmixer zijn geen extra accessoires inbegrepen om verschillende bereidingen te maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,3 l

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart is een Keukenmixer met een vermogen van 275 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart:

Garde, Kneedhaak, Menghaak

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines