1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw maak jij moeiteloos heerlijk deeg en beslag. Deze keukenmixer is niet alleen krachtig met een vermogen van 300 watt, maar de motor is ook nog eens in de kop geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor, waardoor zelfs het zwaarste brooddeeg moeiteloos gemengd kan worden. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het verwisselen van de deeghaken een fluitje van een cent. Bovendien worden er 2 mengkommen meegeleverd, waardoor je niet tussendoor hoeft af te wassen. Het antispatdeksel voorkomt daarnaast dat je aanrecht vol komt te liggen met beslagspetters. Wil je nog meer uit je KitchenAid Artisan halen? Geen probleem! Er is een breed scala aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen verse pasta maken met de pastaroller, of genieten van zelfgemaakt ijs met de ijsmaker. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw haal je niet alleen een krachtige keukenmixer in huis, maar ook een veelzijdige en betrouwbare partner in de keuken. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het gemak dat deze mixer je biedt bij het bereiden van al.

Pluspunten
  • De keukenmixer kneedt ook met weinig vermogen zwaar deeg dankzij de directe aandrijving. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw is gemaakt van Metaal en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.