1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een krachtige en energiezuinige keukenmixer met een directe aandrijving van de motor. Dankzij deze directe aandrijving is er minder vermogen nodig om veel kracht te leveren, waardoor de mixer efficiënter en energiezuiniger werkt. Deze veelzijdige mixer is perfect voor het maken van taarten, cakes, pizza's en brood. De motor van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is krachtig genoeg om ook zwaar deeg te kneden. Met de bijgeleverde deeghaak kun je moeiteloos deeg kneden, terwijl de menghaak ideaal is voor het mengen van zware mengsels. Wil je liever luchtige slagroom maken? Gebruik dan de draadgarde om de slagroom luchtig en stijf te slaan. De mengkom van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood heeft een handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt pakken en op de mixer kunt bevestigen. Met een inhoud van 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor 1,5 taart. Deze keukenmixer is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher in keizerrood. Haal de Keizerrode KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 in huis en maak de lekkerste creaties in de keuken!

Pluspunten
  • De keukenmixer kneedt ook met weinig vermogen zwaar deeg dankzij de directe aandrijving. Dankzij de handgreep op de kom is het mogelijk om de mengkom met één hand vast te pakken. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires meegeleverd, waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd, waarin je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.