1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Bovendien ontvang je extra accessoires, waaronder een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten moeiteloos in dunne reepjes snijden, terwijl je met het klopschijf accessoire room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. Deze KitchenAid foodprocessor biedt ook gebruiksgemak. Met de 3 knoppen aan de voorkant kun je eenvoudig de gewenste snelheid selecteren. Dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding na gebruik gemakkelijk in de koelkast bewaren. En het beste van alles is dat de losse onderdelen vaatwasserbestendig zijn, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Na het reinigen kun je alles netjes opbergen in de mengkom, zodat alle onderdelen keurig bij elkaar blijven. Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit haal je een veelzijdige en praktische foodprocessor in huis. Of je nu wilt hakken, snijden, raspen, kloppen of kneden, met dit apparaat kun je al je culinaire creaties eenvoudig en efficiënt bereiden.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een julienneschijf en een garde-accessoire inbegrepen. De pulsestand biedt een kortstondige, extra kracht om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de kleine capaciteit van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.