1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is een veelzijdige keukenmixer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij de directe aandrijving van de motor kan deze mixer met minder vermogen toch een grote kracht leveren. Hierdoor is de mixer niet alleen energiezuinig, maar ook in staat om zelfs zwaar deeg te kneden. Met deze krachtpatser maak je niet alleen heerlijke taarten en cakes, maar kun je ook je eigen pizza of brood creëren. De mengkom van 4,8 liter heeft een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt pakken en op de mixer kunt bevestigen. Met deze ruime mengkom kun je in één keer beslag maken voor maar liefst 1,5 taart. Daarnaast wordt de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig en stijfslaan van slagroom. Met deze keukenmixer wordt koken en bakken een waar plezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bereid de meest verrukkelijke gerechten met gemak. Of je nu een beginnende bakker bent of een ervaren chef, de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit zal je zeker niet teleurstellen. Met zijn betrouwbare prestaties en stijlvolle amandelwitte design is deze mixer niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook zware deegsoorten met weinig vermogen. Je kunt de mengkom met één hand vastpakken door de handgreep op de grote kom. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan jouw bereiding.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er is geen extra mengkom inbegrepen waarmee je gemakkelijk achter elkaar meerdere bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines