1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de kleur appelrood maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, wat ervoor zorgt dat hij zelfs het zwaarste brooddeeg aankan. Dankzij de slimme plaatsing van de motor in de kop van de mixer gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor je altijd optimale prestaties krijgt. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je eenvoudig de deeghaken kunt verwisselen. Geen gedoe meer met losse onderdelen! En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 2 mengkommen meegeleverd. Zo hoef je tussendoor niet af te wassen en kun je direct doorgaan met het bereiden van je volgende creatie. Het antispatdeksel zorgt ervoor dat je aanrecht schoon blijft en voorkomt vervelende beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het handige aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je bijvoorbeeld pasta maken, groenten raspen of zelfs ijs draaien. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS wordt koken en bakken een waar feestje!

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen moeiteloos zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.