1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart

KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 46,4 cm

Diepte: 22,2 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart

Met de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart hak, snijd en kneed je moeiteloos grote hoeveelheden voedsel. Deze foodprocessor is uitgerust met een ruime mengkom van 3,1 liter, waarmee je gerechten kunt bereiden voor maar liefst 3 personen. De krachtige motor van 400 watt en de duurzame messen maken deze foodprocessor geschikt voor een breed scala aan ingrediënten. De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart is traploos instelbaar, zodat je de gewenste snelheid gemakkelijk kunt aanpassen. Dit is vooral handig als je een gladde textuur wilt bereiken. Bovendien kun je met het multifunctionele mes zelfs harde ingrediënten zoals noten pureren. Wil je snel gistdeeg kneden? Gebruik dan het deegmes dat bij de foodprocessor wordt geleverd. Met de meegeleverde snijkit kun je moeiteloos zachte groenten en aardappelen omtoveren tot perfect gesneden blokjes. En wanneer je klaar bent met koken, kun je de overtollige ingrediënten eenvoudig bewaren in de koelkast dankzij de handige deksel die op de mengkom past. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van de accessoires, want deze kun je netjes opbergen in het opbergvak van de foodprocessor. Op deze manier bespaar je kostbare ruimte in je keukenlades.

Pluspunten
  • De foodprocessor kan traploos worden ingesteld, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan de bereiding. Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit hak en snijd je.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart

KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46,4 cm
Breedte: 22,2 cm
Diepte: 22,2 cm
Inhoud: 3,1 l

KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.