1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart wordt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar het bijzondere is dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor zelfs zwaar brooddeeg moeiteloos wordt gemixt. Bovendien is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Bij deze mixer worden niet één, maar twee mengkommen meegeleverd. Dit betekent dat je tijdens het koken en bakken niet steeds tussendoor hoeft af te wassen, wat een enorm voordeel is. Daarnaast wordt er ook een antispatdeksel bijgeleverd, zodat je aanrecht vrij blijft van vervelende beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen aan het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de meest uiteenlopende gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines