1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs.

Specificaties KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

3,3 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 19,8 cm

Hoogte: 31,2 cm

Diepte: 31,2 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is de perfecte aanwinst voor elke kleine keuken. Met zijn compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag dan andere keukenmixers, waardoor je meer ruimte overhoudt op het aanrecht. Bovendien is deze mixer niet alleen kleiner, maar ook lichter, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Met een mengkom van 3,3 liter kun je met deze KitchenAid mixer beslag maken voor 1 taart of voor maar liefst 8 cupcakes. Dankzij de 10 verschillende standen kun je altijd de juiste snelheid kiezen voor jouw bereiding. Of je nu licht beslag of stevig deeg wilt mixen, deze mixer klaart de klus in een mum van tijd. Wil je meer uit jouw keukenmixer halen? Geen probleem! Je kunt deze KitchenAid Artisan Mini Mixer uitbreiden met verschillende accessoires, zoals een pastarollerset of een foodprocessoropzetstuk. Zo kun je eindeloos experimenteren en de meest heerlijke creaties bereiden in jouw eigen keuken. Na gebruik is het schoonmaken van deze mixer een fluitje van een cent. Je kunt de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser plaatsen en genieten van jouw versgebakken cake, terwijl de machine zichzelf reinigt. Kortom, de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is de ideale metgezel voor elke keukenprins(es) die houdt van bakken en koken in st.

Pluspunten
  • Met zijn kleine formaat is deze keukenmixer perfect voor gebruik in een kleine keuken. Dankzij de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk opbouwt, vliegen de ingrediënten niet in het rond.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 31,2 cm
Breedte: 19,8 cm
Diepte: 31,2 cm
Inhoud: 3,3 l

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is een Keukenmixer met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines