1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kun je verschillende bereidingen maken zonder eerst af te wassen. Dankzij de directe aandrijving van de motor is er minder vermogen nodig om veel kracht te leveren. Deze krachtige motor kan zelfs zwaar deeg kneden, waardoor je niet alleen taarten en cakes kunt maken, maar ook je eigen pizza of brood op tafel kunt zetten. Bij deze mixer ontvang je niet één, maar twee mengkommen. Beide mengkommen zijn voorzien van een handgreep, zodat je ze gemakkelijk kunt pakken en aan de mixer kunt bevestigen. De grote mengkom heeft een inhoud van 4,8 liter, waardoor je in één keer beslag kunt maken voor een grote taart. Daarnaast wordt deze keukenmixer geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig en stijf kloppen van slagroom. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom heb je dus alle benodigdheden in huis om de meest heerlijke creaties te maken. Of je nu een professionele bakker bent of gewoon graag in de keuken staat, deze mixer zal je niet teleurstellen. Laat je inspireren en verras jezelf en anderen met de lekkerste gerechten en baksels.

Pluspunten
  • Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen na elkaar, zonder ondertussen af te wassen. Dankzij de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig kracht zwaar deeg. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.