1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX760YG

Kenwood kMix KMX760YG

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX760YG verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX760YG.

Specificaties Kenwood kMix KMX760YG

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Geel, Goud

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760YG

Met de Kenwood kMix KMX760YG heb je de kracht in handen om zelfs het zwaarste deeg te kneden. Je kunt bijvoorbeeld je eigen brood- of pizzadeeg maken. Deze keukenmixer is gemaakt van volledig roestvrij staal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Dankzij het handvat aan de mengkom kun je de mixer gemakkelijk verplaatsen, zodat de kom niet uit je handen glijdt en je beslag over de vloer eindigt. Deze mixer is voorzien van een antispatdeksel met een vulopening, zodat je tijdens het mixen ingrediënten kunt toevoegen. Dit is handig bij het opkloppen van eiwitten, waarbij je geleidelijk suiker kunt toevoegen. De mengkom heeft een royale inhoud van 5 liter, waarmee je beslag kunt maken voor maar liefst 2 taarten tegelijk. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasmachine. Met de Kenwood kMix KMX760YG krijg je de perfecte mixervaring en kun je eindeloos genieten van heerlijke zelfgemaakte lekkernijen.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, moeiteloos kneden. Met de traploos instelbare snelheid pas je de snelheid nauwkeurig aan op de bereiding. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom aanwezig waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760YG

Kenwood kMix KMX760YG kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760YG is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760YG is gemaakt van Metaal en is Geel, Goud van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760YG:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760YG voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.