1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit maak je moeiteloos de meest heerlijke deegsels en beslagen. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, waarbij de motor zich slim bevindt in de kop van de mixer. Hierdoor is hij in staat om zelfs het zwaarste brooddeeg zonder enige moeite aan te kunnen, aangezien er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Daarnaast is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken gemakkelijk kunt verwisselen. Met de meegeleverde 2 mengkommen hoef je niet halverwege te stoppen om af te wassen en dankzij het handige schenkschild blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Wil je graag de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit wordt bakken een waar feest! Of je nu een beginnende bakker bent of een ervaren chef, deze mixer biedt de perfecte ondersteuning in de keuken. Dankzij het slimme ontwerp en het vermogen van 300 watt kan deze mixer zelfs het zwaarste deeg met gemak aan. Het kantelbare ontwerp zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt wisselen tussen de verschillende deeg.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines