1. Magimix
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 5200 XL Premium Chroom verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 5200 XL Premium Chroom.

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1100 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom kun je niet alleen sappen, cocktails en smoothies maken, maar dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk kun je deze ook eenvoudig bereiden. Daarnaast ontvang je naast de standaard snij- en raspschijven ook nog eens 3 extra schijven. Deze extra set bevat een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Met deze veelzijdige foodprocessor kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken, maar ook het kneden van dik deeg is geen enkel probleem. Je hoeft je geen zorgen te maken over de snelheid, want de stille motor van de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom past automatisch de snelheid aan de bereiding aan. En als je werkt met harde ingrediënten, kun je de pulsestand gebruiken. Dit geeft de foodprocessor tijdelijk meer vermogen, zodat je zelfs de meest harde ingrediënten moeiteloos kunt verwerken. Bovendien geeft Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor, dus je kunt met een gerust hart genieten van dit krachtige en duurzame apparaat. Voeg een vleugje luxe toe aan je keuken met de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom en ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper. Met een vermogen van 1.100 watt kan de foodprocessor ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De snelheid van de foodprocessor wordt automatisch aangepast aan de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig aangepast worden.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 5200 XL Premium Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 26 cm
Inhoud: 3,6 l

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 5200 XL Premium Chroom:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 5200 XL Premium Chroom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.