1. Magimix
  2. Magimix Le Mini Plus Zwart

Magimix Le Mini Plus Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix Le Mini Plus Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix Le Mini Plus Zwart.

Specificaties Magimix Le Mini Plus Zwart

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

1,7 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 15,5 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 21 cm

Omschrijving van Magimix Le Mini Plus Zwart

De Magimix Le Mini Plus foodprocessor is een compacte maar krachtige keukenhulp. Met zijn kleine formaat is hij perfect geschikt voor keukens met beperkte ruimte, maar hij kan ook het zware werk aan dankzij de indrukwekkende inductiemotor. En als de standaard 1,7 liter mengkom te groot is voor bepaalde gerechten, dan kun je eenvoudig overschakelen naar de handige 0,5 liter kom. Wat deze foodprocessor echt bijzonder maakt, is dat hij de snelheid automatisch aanpast aan het type bereiding. Of je nu deeg kneedt, soepen mixt, vlees hakt of harde groenten snijdt, je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste stand. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en kun je je concentreren op het creëren van heerlijke gerechten. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk opbergen in de handige bewaardoos. Zo hoef je geen extra ruimte vrij te maken in je keukenlade. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix Le Mini Plus haal je niet alleen een compacte en krachtige foodprocessor in huis, maar ook een betrouwbaar en duurzaam apparaat waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 2 mengkommen van 0,5 en 1,7 liter. Met de bijgeleverde blendermixaccessoire kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat je eenvoudig smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Je vindt inspiratie voor gerechten in het bijgeleverde receptenboekje.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte capaciteit van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over Magimix Le Mini Plus Zwart

Magimix Le Mini Plus Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 15,5 cm
Diepte: 21 cm
Inhoud: 1,7 l

Magimix Le Mini Plus Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix Le Mini Plus Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix Le Mini Plus Zwart:

Wij hebben onderzocht waar Magimix Le Mini Plus Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.