1. Magimix
  2. Magimix CS 3200 XL Rood

Magimix CS 3200 XL Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 3200 XL Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 3200 XL Rood.

Specificaties Magimix CS 3200 XL Rood

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 19 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 22,5 cm

Omschrijving van Magimix CS 3200 XL Rood

Met de Magimix CS 3200 XL Rood haal je een professionele foodprocessor in huis die je keukenervaring naar een hoger niveau tilt. Deze veelzijdige keukenhulp wordt geleverd met maar liefst 3 mengkommen, met een inhoud tot 2,6, 2,2 en 1,2 liter, waardoor je altijd de juiste maat hebt voor je culinaire avonturen. Of je nu een groot gezin hebt of graag kookt voor vrienden en familie, deze foodprocessor biedt voldoende capaciteit om aan al je behoeften te voldoen. Wat deze foodprocessor echt bijzonder maakt, is het feit dat hij zelf nadenkt over de juiste snelheid. Of je nu deeg kneedt voor vers brood, soepen mixt voor een heerlijke maaltijd of vlees en harde groenten hakt, deze slimme keukenhulp past automatisch de snelheid aan de bereiding aan. En dit alles doet hij met zo min mogelijk geluid, zodat je ongestoord kunt koken en genieten van je culinaire creaties. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de accessoires, want deze zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. En om ervoor te zorgen dat je de accessoires niet kwijtraakt, worden ze geleverd in een handige bewaardoos. Zo houd je je keuken opgeruimd en georganiseerd, terwijl je altijd alles bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. Met de Magimix CS 3200 XL Rood wordt koken een feestje en bereid je moeiteloos.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,2 en 2,6 liter. De scherpe Sabatier schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakken. Met de bijgeleverde blendermix opzetstuk kunt u de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat u gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken.

Minpunten
  • Vanwege de kunststof behuizing verandert de foodprocessor sneller van kleur en is hij minder stevig dan metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 3200 XL Rood

Magimix CS 3200 XL Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 19 cm
Diepte: 22,5 cm
Inhoud: 2,6 l

Magimix CS 3200 XL Rood is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 3200 XL Rood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 3200 XL Rood:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 3200 XL Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.