1. Magimix
  2. Magimix Cook Expert Rood

Magimix Cook Expert Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix Cook Expert Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix Cook Expert Rood.

Specificaties Magimix Cook Expert Rood

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Cookprocessor

Vermogen

 

1700 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Koken, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,5 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

18

Afmetingen

Breedte: 33,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van Magimix Cook Expert Rood

Haal de Magimix Cook Expert tevoorschijn en zet een volledig 3-gangen diner op tafel, zonder gebruik te maken van andere keukenapparatuur. Begin met een heerlijke soep als voorgerecht. Plaats simpelweg de ingrediënten in de kom en selecteer het juiste programma. De foodprocessor doet de rest van het werk. Als je zin hebt in een gezond hoofdgerecht, kan je de stoomfunctie inschakelen. En zelfs de appeltaart voor het dessert kan je met behulp van deze foodprocessor maken. Hij kan eieren kloppen, deeg kneden en zelfs appels in stukjes snijden. Om het helemaal af te maken, kan je er ook nog een bolletje ijs bij serveren. Schakel gewoon de functie voor ijsdesserts in en je toetje is compleet. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor.

Pluspunten
  • Een kookprocessor heeft een kookfunctie, waarmee je soepen, stoofpotten, risotto en babyvoeding kunt maken. Deze kookprocessor heeft een instelbare temperatuur, nauwkeurig tot op de graad, met een groot bereik van 30 tot 160°C. Met de 12 automatische programma's kun je gemakkelijk een geschikte bereiding vinden voor je maaltijd, omdat je zelf geen bereidingstijd of temperatuur hoeft te kiezen.

Minpunten
  • Vanwege de plastic behuizing verandert de voedselverwerker sneller van kleur en is hij minder stevig dan voedselverwerkers van metaal.

Veelgestelde vragen over Magimix Cook Expert Rood

Magimix Cook Expert Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 33,5 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 3,5 l

Magimix Cook Expert Rood is een Cookprocessor met een vermogen van 1700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Koken, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 18 standen.

Magimix Cook Expert Rood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix Cook Expert Rood:

Wij hebben onderzocht waar Magimix Cook Expert Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.