1. Magimix
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom.

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1100 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Naast het feit dat je er moeiteloos sappen, cocktails en smoothies mee kunt maken dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk, krijg je ook nog eens 3 extra schijven. Deze schijven, waaronder een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf, maken deze foodprocessor nog veelzijdiger. Of je nu grote hoeveelheden groenten en fruit wilt snijden, raspen of hakken, of dik deeg wilt kneden, deze krachtige machine draait er zijn hand niet voor om. Wat deze Magimix foodprocessor echt bijzonder maakt, is de automatische snelheidsaanpassing. Je hoeft dus niet na te denken over de juiste snelheid voor jouw bereiding, de stille motor past dit namelijk automatisch aan. Daarnaast beschikt deze foodprocessor ook over een pulsestand, die je kunt gebruiken wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten. Hierdoor krijgt de machine tijdelijk extra vermogen, zodat je ook de meest uitdagende ingrediënten met gemak kunt verwerken. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom haal je dus niet alleen een veelzijdige keukenhulp in huis, maar ook een duurzame investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker wordt ook een sappers, blender, citruspers en een eiwitklopper meegeleverd. Met een vermogen van 1.100 watt kan je dankzij deze voedselverwerker ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De voedselverwerker past automatisch de snelheid aan op de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 26 cm
Inhoud: 3,6 l

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.