1. Magimix
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 5200 XL Premium Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 5200 XL Premium Zwart.

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1100 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart kun je niet alleen sappen, cocktails en smoothies maken, maar ook genieten van een breed scala aan mogelijkheden dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk. Maar dat is nog niet alles, want bij deze foodprocessor krijg je ook nog eens 3 extra schijven. Deze set bestaat uit een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Zelfs het kneden van dik deeg is met deze krachtige machine een eitje. Het beste van alles is dat je niet eens hoeft na te denken over de snelheid, want de stille motor past automatisch de snelheid aan op basis van de bereiding. Of je nu aan de slag gaat met zachte of harde ingrediënten, deze foodprocessor zorgt altijd voor een perfect resultaat. En als je extra power nodig hebt, kun je altijd gebruik maken van de pulsestand. Dit geeft de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart een korte tijd extra vermogen, ideaal voor het verwerken van harde ingrediënten. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor. Dat is een geruststellende gedachte, want je kunt jarenlang genieten van de vele mogelijkheden en het gemak van deze premium foodprocessor. Dus waar wacht je nog op? Haal de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart in huis en ontdek zelf de eindeloze culinaire mogelijkheden die deze kr.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een sapcentrifuge, een blendermix, een citruspers en een eiwitklopper. Met een vermogen van 1.100 watt kan deze foodprocessor ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De snelheid van de foodprocessor past zich automatisch aan op de bereiding.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig aangepast worden.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 5200 XL Premium Zwart

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 26 cm
Inhoud: 3,6 l

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 5200 XL Premium Zwart:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 5200 XL Premium Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.