1. Magimix
  2. Magimix CS 3160 Zwart

Magimix CS 3160 Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 3160 Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 3160 Zwart.

Specificaties Magimix CS 3160 Zwart

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 19 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 22,5 cm

Omschrijving van Magimix CS 3160 Zwart

Met de Magimix CS 3160 Zwart haal je een veelzijdige foodprocessor in huis die perfect is voor het bereiden van maaltijden voor gemiddeld 4 personen. Deze krachtige machine kan gebruikt worden om te blenden, hakken, kloppen, kneden, raspen en snijden, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt maken. Met een vermogen van 600 watt is deze foodprocessor ideaal voor het hakken en snijden van verschillende soorten groenten en fruit. Daarnaast kun je er ook moeiteloos cake- of taartbeslag mee kloppen en kneden. De motor van de Magimix CS 3160 Zwart heeft één snelheid die zich automatisch aanpast aan de bereiding die je maakt. Daarnaast beschikt het ook over een pulsestand, waarmee je gemakkelijk harde ingrediënten zoals noten of ijs kunt verpulveren. Bij de Magimix CS 3160 Zwart worden twee kommen meegeleverd, waarin je al je bereidingen kunt maken. Daarnaast wordt er ook een handige opbergdoos meegeleverd waarin je de vaatwasserbestendige accessoires zoals de raspschijf, snijschijf en kneedmessen kunt bewaren. Zo blijft je keuken netjes georganiseerd en kun je altijd snel en eenvoudig de gewenste accessoires vinden. Met de Magimix CS 3160 Zwart haal je niet alleen een krachtige foodprocessor in huis, maar ook een handige en praktische keukenhulp die je veel tijd en moeite zal besparen.

Pluspunten
  • De foodprocessor past het vermogen automatisch aan tijdens het bereiden, zodat je altijd de juiste snelheid gebruikt. Je maakt ijsklontjes fijn om toe te voegen aan je smoothie. De accessoires berg je gemakkelijk op in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 3160 Zwart

Magimix CS 3160 Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 19 cm
Diepte: 22,5 cm
Inhoud: 2,6 l

Magimix CS 3160 Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 3160 Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 3160 Zwart:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 3160 Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.