1. Magimix
  2. Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Magimix CS 5200 XL Premium Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix CS 5200 XL Premium Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix CS 5200 XL Premium Rood.

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1100 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,6 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood breng je jouw culinaire creaties naar een hoger niveau. Deze veelzijdige foodprocessor helpt je bij het bereiden van heerlijke sappen, cocktails en smoothies dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk. Maar dat is niet alles! Naast de standaard snij- en raspschijven ontvang je ook nog eens 3 extra schijven. Deze extra set bevat een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. De Magimix CS 5200 XL Premium Rood is niet alleen geschikt voor het bereiden van groenten en fruit, maar ook voor het kneden van dik deeg. De stille motor past automatisch de snelheid aan de bereiding aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste snelheid. Daarnaast is er ook een pulsestand beschikbaar, die extra vermogen geeft wanneer je met harde ingrediënten werkt. En het beste van alles is dat Magimix maar liefst 30 jaar garantie geeft op de motor. Zo kun je jarenlang genieten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze fantastische foodprocessor. Kies voor de Magimix CS 5200 XL Premium Rood en ontdek de eindeloze mogelijkheden in je keuken!

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper. Met een vermogen van 1.100 watt kun je met gemak harde en grove ingrediënten, zoals noten, hakken en snijden. De foodprocessor past de snelheid automatisch aan tijdens het bereidingsproces.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Magimix CS 5200 XL Premium Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 26 cm
Inhoud: 3,6 l

Magimix CS 5200 XL Premium Rood is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 5200 XL Premium Rood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 5200 XL Premium Rood:

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 5200 XL Premium Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.