1. Magimix
  2. Magimix Le Mini Plus Rood

Magimix Le Mini Plus Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix Le Mini Plus Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix Le Mini Plus Rood.

Specificaties Magimix Le Mini Plus Rood

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

1,7 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 15,5 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 21 cm

Omschrijving van Magimix Le Mini Plus Rood

De Magimix Le Mini Plus foodprocessor is een compacte keukenhulp die perfect is voor kleinere keukens. Ondanks zijn kleine formaat is deze foodprocessor uitgerust met een krachtige inductiemotor die moeiteloos al het zware werk aankan. Of je nu de 1,7 liter mengkom gebruikt voor grote bereidingen of de 0,5 liter kom voor kleinere hoeveelheden, Le Mini past automatisch de snelheid aan op basis van het soort bereiding. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste stand voor het kneden van deeg, het mixen van soepen of het hakken van vlees en harde groenten. Een handig extraatje is de bijgeleverde bewaardoos waarin je de accessoires kunt opbergen. Hierdoor hoef je geen extra ruimte vrij te maken in je keukenlade. Bovendien ben je verzekerd van een duurzame investering, want Magimix biedt maar liefst 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix Le Mini Plus haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor in huis, maar ook een slimme oplossing voor keukens met beperkte ruimte.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 2 mengkommen van 0,5 en 1,7 liter. Met de bijgeleverde blenderopzetstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat je eenvoudig smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Je kunt inspiratie opdoen voor gerechten in het bijgeleverde receptenboekje.

Minpunten
  • Met een inhoud van slechts 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over Magimix Le Mini Plus Rood

Magimix Le Mini Plus Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 15,5 cm
Diepte: 21 cm
Inhoud: 1,7 l

Magimix Le Mini Plus Rood is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix Le Mini Plus Rood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix Le Mini Plus Rood:

Wij hebben onderzocht waar Magimix Le Mini Plus Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.