1. Magimix
  2. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom.

Specificaties Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom

Merk

Magimix

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

950 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 42,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom

Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom kun je moeiteloos grote hoeveelheden voedsel bereiden. Deze keukenmachine wordt geleverd met maar liefst 3 mengkommen, elk met een royale inhoud van 3 liter. Dit betekent dat je in één keer grote porties kunt hakken, snijden, raspen en mixen. Deze slimme keukenhulp doet dit allemaal stil, snel en veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken over de snelheid, want de machine past zich automatisch aan de bereiding aan. Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom hoef je niet na te denken over ingewikkelde instellingen of knoppen. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste ingrediënten toevoegen en de machine doet de rest. Na de bereiding kun je de accessoires eenvoudig opbergen in de bijgeleverde bewaardoos, zodat je geen kostbare ruimte in je keukenlade hoeft op te offeren. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom haal je dus niet alleen een hoogwaardige keukenmachine in huis, maar ook gemoedsrust voor de komende jaren.

Pluspunten
  • De scherpe Sabatier-rasp- en snijschijven snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakjes. Met het meegeleverde blendermix-opzetstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,6 en 3 liter.

Minpunten
  • Vanwege de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is hij minder stevig dan metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 42,5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 26 cm
Inhoud: 3 l

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom is een Foodprocessor met een vermogen van 950 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom:

Wij hebben onderzocht waar Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.