Tele2 alles in 1 | Lees het verschil tussen alle pakketten & kom erachter wat er nog meer bij inbegrepen zit!

sep 21, 2020 | 0 Reacties

Deze provider is al heel lang bekend in Nederland, al sinds 1997 zijn hun een telecomprovider. Op dit moment bieden ze zeer scherpe tarieven en dat moet ook wel, want er zijn tegenwoordig veel providers op de markt.

Op dit moment is Tele2 zelfs de goedkoopste provider en dat maakt het een zeer interessante kandidaat voor je keuze. Tele2 alles in 1 biedt echt alles wat je nodig hebt, televisie, internet en vaste telefonie.

Tele2 alles in 1

Verschillende alles in 1 Tele2 pakketten

In totaal zijn er een aantal Tele2 alles in een pakketten waar je uit kunt kiezen, Tele2 alles in 1 Light, Basis en Extra. Om het je wat makkelijker te maken zullen we in een tabel de verschillen aantonen:

Soort pakketEerste 6 maanden  prijs p/mPrijs p/mInternetsnelheidAantal zendersHD zenders
Internet Light, Bellen Basis & TV Light31 €3520 Mb/s3419
Internet Basis, Bellen Basis & TV Basis 37 €4260 Mb/s5227
Internet Basis, Bellen Basis & TV Basis & Pluspakker44 €4960 Mb/s6928
Internet Extra, Bellen Basis & TV Basis & Pluspakket46 €51100 Mb/s6928

Zoals je ziet is er een Tele2 alles in 1 aanbieding en hebben ze daarnaast zeer scherpe tarieven, zelfs het beste pakket ziet er voordelig uit. Alle pakketten hebben één interactieve televisie ontvanger. Met deze ontvanger kun je programma gemist bekijken en de videotheek benaderen. Daarnaast kan je met alle pakketten online televisie kijken op je mobiel, tablet, pc en laptop.

Vaste telefonie

Hieronder vind je een opsomming van de voordelen die de vaste telefonie biedt:

 • Tegenwoordig wordt er bij Tele2 alles in 1 pakket gebeld via VOIP Connect, hier wordt gebruik gemaakt van je IP aansluiting.
 • Bellen kost 13 cent per minuut als starttarief, daarna bel je voor 13 cent per minuut. Dit is de standaard belbundel, maar het kan zijn dat je vaker belt.
 • Als je vaker met vrienden en familie belt, dan kan je het beste kiezen voor Zorgeloos bellen bundel of Eindeloos Bellen. Zorgeloos Bellen bundel biedt je 300 minuten (5 uur) per maand waarmee je naar vaste en mobiele nummers in Nederland kan bellen, je betaalt hier slechts €5 per maand extra voor.
 • Als je meer wilt bellen dan heb je altijd nog de Eindeloos bellen bundel, hiermee kan je 3000 minuten bellen (50 uur) per maand en dat kost je slechts €10 per maand extra.
 • Heb je iemand in de Verenigde Staten wonen die je graag wilt bellen met de vaste telefoon? Dat kan met de Grenzeloos Bellen bundel, je kan dan 420 minuten (7 uur) per maand bellen naar vaste en mobiele nummers in Europa, Canada en de Verenigde Staten. Dit kost je een kleine €5 in de maand.

Gratis overstapservice

Als je voor Tele2 kiest, dan heb je waarschijnlijk nog een oude provider waar je afscheid van moet nemen. Dit moet natuurlijk goed gebeuren, Tele2 heeft daarvoor de Easy Tele 2 alles in 1 pakket overstapservice, ze regelen en helpen je met de overstap. Je overstap zal dus in goede banen verlopen, zonder dat je nare ervaringen krijgt met je oude provider en dubbel moet betalen.

Interactieve televisie

Zoals je hebt gezien, krijg je één interactieve televisie ontvanger, meestal is dat wel genoeg. Daarnaast heb je nog de volgende opties

 • Mocht je meerdere ontvangers willen, dan kan je die altijd tegen een meerprijs krijgen van Tele2.
 • Je kan ook interactieve televisie uitbreiden met opnemen en pauzeren, dit is super handig als je even niet in de gelegenheid bent om televisie te kijken.
 • Als je de Eredivisie wilt volgen, dan kan je FOX Sports Eredivisie nemen. Voor andere sporten is er Sport1 en er zijn nog vele andere televisie bundels die je kan nemen.

Tele2 alles in 1 glasvezel

Er is ook een mogelijkheid om je pakket uit te breiden met glasvezel, wel moet er dan al een glasvezelaansluiting bij jouw thuis aanwezig zijn.

Je zal met glasvezel altijd het beste uit je internetsnelheid halen, wel is het belangrijk dat je daar voor bekabelt internet gebruikt.

Wat zit er nog meer bij inbegrepen bij een alles in 1 Tele2?

Laten we beginnen met gratis bellen met andere Tele2 klanten, dit is een mooie kans om onbeperkt te bellen met familie en vrienden die ook een Tele2 alles in een pakket hebben.

Je krijgt ook een Tele2 alles 1 e-mailadres van hun, ideaal om te gebruiken tijdens het internet surfen.
Wat nou als je een vaste telefoonnummer hebt die je graag wilt behouden? Dan is er speciaal voor jou gratis nummerbehoud, op die manier hoef je niet iedereen in te lichten over je nieuwe telefoonnummer.

Tele2 alles in 1 ervaringen

Als we met andere providers gaan vergelijken, dan zien we dat Tele2 zeer veel goede ervaringen Tele2 alles in een zijn. Er blijven natuurlijk altijd slechte ervaringen.

Die ervaringen zijn niet altijd even juist, ook schrijven de meeste met goede ervaringen geen recensie en mensen met slechte ervaringen schrijven bijna altijd een slechte recensie.

Op die manier is er geen juiste evenwicht en kan je daardoor een verkeerd beeld hebben van de werkelijke situatie.

Maak de juiste afweging

Tele2 is zeker de overweging waard, vooral omdat er een Tele2 alles in 1 actie is. Zelfs naast de actie zijn ze de voordeligste provider en dat neemt zeker niet in hun service weg. Ze hebben een klantenservice die zeer vriendelijk mensen helpen en er is zelfs de mogelijkheid om online uit te zoeken wat er aan de hand is.

Er zijn ook genoeg uitbreidingen om je Tele2 alles in 1 pakket te personaliseren. Om tot een goed besluit te komen moet je alle providers bekijken. dit kan veel tijd en moeite kosten.

Daarom kan je het beste gebruik maken van een dynamische vergelijker, deze scant zeer snel alle opties voor je en houdt rekening met jouw voorkeuren. Op die manier kom je tot de juiste besluit en hoef je jezelf niet meer af te vragen of er een betere keuze is.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken