Kringloop de kempen

Kringloop de kempen is een Winkel gelegen aan Dokter Rauppstraat 52 in Bergeijk.

Meer informatie over Kringloop de kempen in Bergeijk

Kringloop de kempen is een Winkel gelegen in Bergeijk op Dokter Rauppstraat 52.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop de kempen is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop de kempen neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Winkel in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij Kringloop de kempen op de juiste plek. Bij Kringloop de kempen kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Winkel is gelegen aan Dokter Rauppstraat 52 in Bergeijk. Je kan Kringloop de kempen telefonisch bereiken op: 31 40 254 4334 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kringloopdekempen.nl/algemene-informatie/winkels/bergeijk/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop de kempen hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop de kempen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop de kempen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop de kempen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop de kempen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop de kempen

Bezoekers bekeken ook