Vermogen van Wilfred Genee

1,2 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Wilfred Genee? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Wilfred Genee verdient.

  1. Vermogen van
  2. Wilfred Genee
Inhoudsopgave

Beroep

Presentator

Geboortedatum

27-06-1967

Nationaliteit

Geboorteplaats

Bekend van

Televisie/radio

Geschat vermogen

1,2 miljoen

Wat is het vermogen van Wilfred Genee?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Wilfred Genee per jaar verdient als Presentator? Wilfred Genee, geboren in is bekend van Televisie/radio en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Wilfred Genee is 1,2 miljoen. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Wilfred Genee laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Wilfred Genee jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Wilfred Genee per jaar precies verdient. Dit is als Presentator natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Wilfred Genee doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Wilfred Genee. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 1,2 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Wilfred Genee precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 1,2 miljoen.

Het vermogen van Wilfred Genee wordt geschat op 1,2 miljoen.

Wilfred Genee is Presentator van beroep en bekend van Televisie/radio.