Vermogen van John de Mol

€ 2,1 miljard

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van John de Mol? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel John de Mol verdient.

  1. Vermogen van
  2. John de Mol
Inhoudsopgave

Beroep

Media-magnaat

Geboortedatum

24 april 1955

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Den Haag

Bekend van

Muziekant

Geschat vermogen

€ 2,1 miljard

Wat is het vermogen van John de Mol?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat John de Mol per jaar verdient als Media-magnaat? John de Mol, geboren in Den Haag is bekend van Muziekant en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van John de Mol is € 2,1 miljard. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en John de Mol laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient John de Mol jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel John de Mol per jaar precies verdient. Dit is als Media-magnaat natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die John de Mol doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van John de Mol. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van € 2,1 miljard is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel John de Mol precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op € 2,1 miljard.

Het vermogen van John de Mol wordt geschat op € 2,1 miljard.

John de Mol is Media-magnaat van beroep en bekend van Muziekant.