Het Snuffelhonk

Het Snuffelhonk is een Tweedehandswinkel gelegen aan De Meent 50 in Odijk.

Meer informatie over Het Snuffelhonk in Odijk

Het Snuffelhonk is een Tweedehandswinkel gelegen in Odijk op De Meent 50.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Snuffelhonk is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Snuffelhonk neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Odijk? Dan ben je bij Het Snuffelhonk op de juiste plek. Bij Het Snuffelhonk kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan De Meent 50 in Odijk. Je kan Het Snuffelhonk telefonisch bereiken op: 31 30 290 1829 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.snuffelhonk.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Snuffelhonk hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Snuffelhonk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Snuffelhonk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Snuffelhonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Snuffelhonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Snuffelhonk

Bezoekers bekeken ook