Vermogen van Romee Strijd

5 miljoen euro

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Romee Strijd? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Romee Strijd verdient.

  1. Vermogen van
  2. Romee Strijd
Inhoudsopgave

Beroep

Model

Geboortedatum

19-07-1995

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Zoetermeer

Bekend van

televisiewereld

Geschat vermogen

5 miljoen euro

Wat is het vermogen van Romee Strijd?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Romee Strijd per jaar verdient als Model? Romee Strijd, geboren in Zoetermeer is bekend van televisiewereld en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Romee Strijd is 5 miljoen euro. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Romee Strijd laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Romee Strijd jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Romee Strijd per jaar precies verdient. Dit is als Model natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Romee Strijd doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Romee Strijd. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van 5 miljoen euro is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Romee Strijd precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op 5 miljoen euro.

Het vermogen van Romee Strijd wordt geschat op 5 miljoen euro.

Romee Strijd is Model van beroep en bekend van televisiewereld.