Vermogen van Jort Kelder

€377,85

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Jort Kelder? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Jort Kelder verdient.

  1. Vermogen van
  2. Jort Kelder
Inhoudsopgave

Beroep

Journalist

Geboortedatum

22 september 1964

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Gouda

Bekend van

Columns

Geschat vermogen

€377,85

Wat is het vermogen van Jort Kelder?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Jort Kelder per jaar verdient als Journalist? Jort Kelder, geboren in Gouda is bekend van Columns en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Jort Kelder is €377,85. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Jort Kelder laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Jort Kelder jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Jort Kelder per jaar precies verdient. Dit is als Journalist natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Jort Kelder doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Jort Kelder. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €377,85 is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Jort Kelder precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €377,85.

Het vermogen van Jort Kelder wordt geschat op €377,85.

Jort Kelder is Journalist van beroep en bekend van Columns.