T-Mobile internet en TV | Bekijk hier alle verschillende abonnementen in 2020!

aug 19, 2020 | 0 Reacties

T-Mobile is met 3,7 miljoen klanten één van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie, zij zijn onderdeel van de Duitse organisatie Deutsche Telekom.

Wij gaan in dit artikel meer informatie geven met betrekking tot T-Mobile TV en internet, zo weet jij na het lezen van dit artikel precies welke verschillende pakketten T-Mobile aanbied en wat de bijbehorende prijzen zijn.

Ook gaan wij in dit artikel een aantal T-Mobile internet en TV reviews behandelen, wellicht schetst dit een beter beeld van de service die verleend wordt door deze grote aanbieders en hoe de klanten de aangeboden service ervaren.

t-mobile internet en tv

Verschillende T-Mobile internet en TV abonnementen

Voordat je een T-Mobile TV en internet abonnement gaat afsluiten is het uiteraard prettig om te weten welke verschillende pakketten er worden aangeboden door T-Mobile en welke prijzen hier bij horen. Wij hebben voor jou de drie populairste pakketten van T-Mobile internet en TV op een rijtje gezet.

Wij hebben deze pakketten met een korte beschrijving in een tabel gezet, zo kun je makkelijk en snel de diverse pakketten van T-Mobile vergelijken. Er worden echter nog verschillende andere pakketten aangeboden door T-Mobile die mogelijk aantrekkelijk kunnen zijn zoals:

 • Internet Only: met Internet Only van T-Mobile kies jij voor een goede internetsnelheid voor thuis, met dit abonnement ben je alleen voorzien van internet thuis, er kan met dit abonnement dus geen TV gekeken worden.
 • Mobiel en Thuis: met Mobiel en Thuis van T-Mobile ben jij voorzien van onbeperkte mobiele data en belminuten, ook heb je thuis één van de snelste internetverbindingen.
 • Alles in 1 pakket internet, TV en vast bellen: met het Alles in 1 pakket van T-Mobile internet en TV ben je voorzien van een goede internetverbinding, je hebt zelf de mogelijkheid om een TV-pakket te kiezen die aan jou wensen voldoet en je kunt gebruik maken van de vaste telefoon tegen een vast tarief.
  Ben je benieuwd naar welke aanbieders er nog meer zijn in plaats van T-Mobile TV en internet? Maak dan nu een vergelijking op deze pagina middels onze onafhankelijke en volledige vergelijker.

Drie populairste pakketten van T-Mobile

Zoals eerder benoemd hebben wij een tabel opgenomen in dit artikel met de drie populairste pakketten van T-Mobile internet en TV.

Als je naar de tabel kijkt valt al snel op dat de prijzen afhankelijk zijn van de gewenste internetsnelheid, over het algemeen zien de verschillende pakketten van T-Mobile TV en internet er hetzelfde uit.

Houdt er dus rekening mee dat er een hogere premie betaald zal moeten worden als je kiest voor een hogere internetsnelheid. Drie populairste pakketten internet en TV T-Mobile:

T-Mobile internet en TV
Basic
T-Mobile internet en TV
Fast

T-Mobile internet en TV Premium
Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
Maandelijks aanpasbaar Maandelijks aanpasbaar Maandelijks aanpasbaar
FOX Sports 1 Eredivisie FOX Sports 1 Eredivisie FOX Sports 1 Eredivisie
59 HD TV zenders 59 HD TV zenders 59 HD TV zenders
TV Anywhere app TV Anywhere app TV Anywhere app
€30,- p.m. gedurende eerste 6 maanden, vervolgens €45,- p.m.
€35,- p.m. gedurende eerste 6 maanden, vervolgens €50,- p.m.€40,- p.m. gedurende eerste 6 maanden, vervolgens €55,- p.m.

Voordelen van een pakket bij T-Mobile

Voordat je kiest voor internet en TV van T-Mobile is het wellicht prettig om te weten wat de voordelen zijn van een dergelijk pakket. Wij hebben dan ook een aantal voordelen van een het aanbod op een rijtje gezet, dit kan van pas komen bij het maken van een keuze.

Ben je benieuwd welke pakketten er nog meer aangeboden worden door T-Mobile of andere aanbieders? Maak dan snel een vergelijking op deze pagina. Als je kiest voor T-Mobile internet en TV kun je gebruik maken van de volgende voordelen:

 • Maandelijks aanpasbaar: als je kiest voor T-Mobile TV en internet dan kun je kosteloos maandelijks jou abonnement aanpassen in My T-Mobile Thuis. Zo kun bijvoorbeeld tijdelijk jou internetsnelheid aanpassen of kiezen voor een ander themapakket.
 • Tv Anywhere: met T-Mobile internet en TV kun je overal waar je wilt TV kijken. Dit kan thuis op de televisie maar ook buitenshuis op jouw telefoon, tablet of laptop. Heb je een programma gemist? Maak je geen zorgen, met T-Mobile kun je tot zeven dagen een programma terugkijken.
 • Uit & Thuis: je hebt bij T-Mobile de mogelijkheid om te kiezen voor het snelste internet thuis in combinatie met onbeperkte data op jou mobiel, dit is inclusief onbeperkte belminuten. Je hoeft dus niet perse te kiezen voor internet en TV van T-Mobile, je hebt ook de mogelijkheid om alleen voor internet van T-Mobile te kiezen.

Beste provider internet en TV vinden? We hebben een speciale pagina voor je aangemaakt. Neem dan ook snel een kijkje.

T-Mobile internet en TV ervaringen

Zoals eerder benoemd in dit artikel gaan wij een aantal T-Mobile TV en internet reviews behandelen, deze reviews kunnen wellicht helpen bij het maken van een keuze. Omdat er online heel veel reviews te vinden zijn hebben wij maar een aantal T-Mobile TV en internet ervaringen van klanten op een rijtje gezet.

Je kunt ook altijd zelf online opzoek gaan naar verschillende T-Mobile internet en TV recensies, op die manier kun je een beter beeld schetsen wat de klanten van T-Mobile vinden van de service die aan hen verleend wordt.

 • Fabian: “Prima partij, alles werkt uitstekend. Alleen handig om een TP-link router of netgear router aan je modem te koppelen voor de wifi. Prettige klantenservice. Monteurs snel ter plekke voor de installatie. Was wat sceptisch i.v.m. de negatieve recensies, maar was dus nergens voor nodig. Bestel gerust zou ik zeggen.” 10/10.
 • Roony: “Onbetrouwbare service desk en onbetrouwbaar product! Wat wilt u nog meer. Er is mij zelfs toevertrouwd dat je als klant niet te veel mag klagen. Haperend beeld haperend service desk haperend geluid haperend gedoe! Maar dat weet je pas wanneer je er aan vast zit voor een jaar.” 5.5/10.
 • Talha: “Overgestapt van kpn naar T-mobile omdat het zo duur was. Tot nu toe goede service, internet doet het goed. Zeer tevreden!” 9.5/10.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken