T-Mobile alles in 1 | Bekijk alle verschillende pakketten & de voordelen! | Lees hier alle informatie!

sep 21, 2020 | 0 Reacties

Wil je graag een alles in 1 T-Mobile pakket afsluiten? Dan is het raadzaam om de informatie op deze pagina zorgvuldig door te lezen. Bij T-Mobile is het namelijk mogelijk om een alles in 1 pakket naar eigen wens samen te stellen.

Zo sluit je een abonnement af met alleen de broodnodige functies, waardoor je nooit teveel betaald. Het alles in 1 pakket van T-Mobile bestaat uit internet, interactieve tv en vast bellen.

Dit kan een aantal voordelen met zich mee brengen, ten eerste omdat het niet meer nodig is om verschillende losse abonnementen af te sluiten. Verder lees je op deze pagina meer over de verschillende alles in 1 pakketten en de T-Mobile alles in 1 ervaringen.

T-Mobile alles in 1

De verschillende T-Mobile alles in één pakketten

Kies je voor een alles in 1 T-Mobile abonnement? Dan heb je hierbij de keuze uit 3 verschillende abonnementen. Deze abonnementen verschillen natuurlijk in prijs, maar vooral in internetsnelheid. Daarnaast bestaan alle pakketten standaard uit een internet-, interactieve tv- en vast bellen abonnement.

Hierdoor hoef je geen losse abonnementen meer af te sluiten. Wij hebben de verschillende pakketten hieronder voor je op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien welke pakket het beste bij je past.

 Basic alles-in-1 pakketFast alles-in-1 pakketPremium alles-in-1 pakket
Internet:Downloadsnelheid tot 50 Mb/sDownloadsnelheid tot 100 Mb/sDownloadsnelheid tot 1000 Mb/s
TV:Gratis interactieve TV boxGratis interactieve TV boxGratis interactieve TV box
64 tv zenders (59 in HD)64 tv zenders (59 in HD)64 tv zenders (59 in HD)
Gratis Fox Sports 1Gratis Fox Sports 1Gratis Fox Sports 1
Inclusief begin gemist, live pauzerenInclusief begin gemist, live pauzeren Inclusief begin gemist, live pauzeren 
en 7 dagen terugkijkenen 7 dagen terugkijkenen 7 dagen terugkijken
Mogelijk om overal tv te kijken met TV AnywhereMogelijk om overal tv te kijken met TV AnywhereMogelijk om overal tv te kijken met TV Anywhere
Bellen:Gratis nummerbehoud bij overstappenGratis nummerbehoud bij overstappen Gratis nummerbehoud bij overstappen 
Voicemail loopt via e-mailVoicemail loopt via e-mail Voicemail loopt via e-mail 
Vanaf €0,13 per minuutOnbeperkt naar vaste nummers in Nederland bellenOnbeperkt naar vaste- en mobiele nummers in Nederland bellen
Maandelijks aanpasbaarMaandelijks aanpasbaarMaandelijks aanpasbaar

Houdt er rekening mee dat je €30,- activatiekosten moet betalen bij het afsluiten van een T-Mobile alles in 1 pakket. Kies je voor een glasvezelaansluiting? Dan komen er nog €37,50 aansluitingskosten bij. Benieuwd naar wat de kosten zullen zijn bij een andere provider? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina en zie direct wat de kosten zijn bij andere aanbieders.

De belangrijkste voordelen van het T-Mobile alles in 1 pakket

Kies je voor een T-Mobile alles in 1 abonnement? Dan zitten daar een aantal verschillende voordelen aan verbonden. Om het jou makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet.

Hierdoor kom je te weten waarom het verstandig zou kunnen zijn om T-Mobile eens te vergelijken met andere providers door gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

 • Internetsnelheden tot 1000 Mb/s
 • Diverse DSL en glasvezel mogelijkheden
 • Stel je pakket volledig samen naar eigen wens
 • Gratis Fox Sports 1 bij alle tv pakketten
 • TV- en telefonie pakketten zijn maandelijks aanpasbaar
 • Betaal nooit teveel geld voor onnodige functies

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen van het T-Mobile alles in 1 pakket. Zeker weten of dit het beste aanbod is voor jouw wensen en eisen? Laat je kans niet liggen en profiteer van welkomstkortingen, kijk snel in onze vergelijker op deze pagina.

Pakket zelf samenstellen

Als je geen T-Mobile alles in 1 pakket wilt afsluiten? Dan is het mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. Het is dan niet nodig om een abonnement af te sluiten voor internet, tv en bellen. Heb je bijvoorbeeld alleen maar internet en tv nodig?

Dan stel je deze gewoon zelf samen. Hierdoor hoef je niet teveel geld te betalen voor onnodige functionaliteiten waar je geen gebruik van maakt. Hierbij kun je ook kiezen voor wat meer internetsnelheid of een ander zenderpakket.

Ervaringen T-Mobile alles in 1, wat vinden klanten?

Wanneer we gaan kijken naar verschillende T-Mobile alles in 1 recensies komen we er al snel achter dat klanten over het algemeen tevreden zijn. Natuurlijk zijn er ook wat minder goede ervaringen te vinden, maar dit gaat meestal om klachten van een aantal jaren geleden.

Wij hebben daarnaast alvast een T-Mobile alles in 1 review voor jou opgezocht, zodat je een beeld krijgt van de klantenervaringen bij T-Mobile thuis: “Blij dat ik van provider ben gewisseld en over ben gestapt naar T-Mobile thuis! De vorige was echt vreselijk. Dit systeem werkt beter en ik had veel sneller internet. Aanrader! (Trouwens ook nog goedkoper…)”

Aldus een klant met een T-Mobile alles in 1 pakket. Deze reviews T-Mobile alles in 1 geven een goed beeld van de klanttevredenheid en daarom is het verstandig om van te voren goed onderzoek te doen.

Providers vergelijken

Ben je benieuwd naar de voordelen van andere providers met een alles in 1 pakket? Maak dan gebruik van de vergelijker om erachter te komen welke provider het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen. Dit doe je door een aantal eventuele wensen in te vullen, zodat de aanbieders die het beste aansluiten op jouw wensen bovenaan in de vergelijker komen te staan.

Vind jij internetsnelheid erg belangrijk? Vul dan een hoge internetsnelheid in om te weten te komen welke provider een hoge internetsnelheid aanbiedt. Zo kom je er binnen de kortste keren achter welke aanbieder het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen & eisen en betaal je nooit teveel.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken