Staande terrasverwarmer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste staande terrasverwarmer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van staande terrasverwarmers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een staande terrasverwarmer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goede staande terrasverwarmer? Dan ben je hier bij Vergelijk-Gratis.nl op het goede adres. Tegenwoordig heb je veel soorten staande terrasverwarmers, maar waar moet je precies op letten en wat is de beste staande terrasverwarmer welke je kunt kiezen. We weten dat het vrij lastig kan zijn om het juiste model voor jouw wensen te vinden.

Om deze reden hebben we een top 5 staande terrasverwarmer opgesteld met daarbij reviews en voor-en nadelen. Lees snel verder om er direct meer over te weten te komen!

1. Arpe Sears Flameheater

De Arpe Sears Flameheater geeft je de mogelijkheid om in de zomeravonden langer buiten te blijven zitten. Zo verwarmt dit model je terras, lounge set of serre binnen enkele minuten. Koppel een gasfles met butaan- of met propaangas en laat de staande terrasverwarmer zijn werk doen.

Na enkele minuten voel je al verschil aangezien de heater door middel van een vlam warmte afgeeft. Je bepaalt daarnaast zelf hoeveel warmte de Arpe Sears Flameheater afgeeft dankzij de variabele gascontrole.

De Arpe Sears Flameheater is niet alleen lekker voor op het terras maar ook nog eens heel veilig. Zo is de vlam omringd door glas waardoor het onmogelijk wordt dat kleine kinderen hun hand of iets dergelijks er aan verbranden.

Hierdoor gaat er ook geen warmte verloren omdat de vlam stabiel blijft en afgeschermd is. Toch is de warmte-intensiteit afhankelijk van de hoeveelheid wind, want zodra de warmte wordt afgegeven en in de open lucht komt kan er een deel verloren gaan. Houdt er ook rekening mee dat je de Arpe Sears Flameheater niet gebruikt in een afgesloten ruimte.

Voor- en nadelen Sears Flameheater

Er worden bij de Arpe Sears Flameheater standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding zodat je precies weet hoe het apparaat werkt.

Daarnaast wordt de gasslang ook meegeleverd want deze heb je nodig om de staande terrasverwarmer aan te sluiten op de gasfles. Bovendien ontvang je ook een gasdrukregelaar zodat je zelf kunt bepalen hoeveel warmte het apparaat afgeeft.

Pas de warmte-intensiteit volledig aan naar eigen wens
Schakelt automatisch uit wanneer die omvalt
Makkelijk te verplaatsen dankzij de transportwielen
De wind in je omgeving heeft invloed op de warmte-intensiteit

2. Sunred Indus 2100

De Sunred Indus 2100 is zeer geschikt voor het verwarmen van open en winderige terrassen. Het verwarmingselement van dit model is namelijk nauwelijks windegevoelig waardoor er weinig warmte verloren gaat. Zo heeft deze heater een warmtebereik van maar liefst 21 m² waardoor je lekker lang buiten kunt blijven zitten in de zomer.

Houdt er wel altijd rekening mee dat als je ver van het apparaat af zit dat de warmte minder intens zal aanvoelen. Mocht het toch ooit iets te warm worden? Dan kun je de warmte-intensiteit gemakkelijk aan passen met 3 verschillende standen.

Daarnaast is de Sunred Indus 2100 ook nog eens 45 graden draaibaar waardoor je zelf bepaalt op welke plek het meeste warmte vrijkomt. Ook is dit model eenvoudig ter verplaatsen doordat het een staande terrasverwarmer is. Hierdoor past de heater op zowat iedere plek en heb je alleen nog een stopcontact of verlengkabel nodig om het apparaat aan te sluiten.

Voor- en nadelen Indus 2100

Je ontvangt naast de Sunred Indus 2100 standaard een aantal items die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening.

Ook worden de benodigde montagematerialen meegeleverd zodat je de heater eenvoudig in elkaar zet en bijna direct kunt gebruiken.

Nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind
Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens met 3 standen
De warmtestraling is 45 graden in richting te veranderen
Voor volledige draadloze vrijheid is een gasheater beter

3. Sunred Atria Flame Heater

Voor een heerlijk en gezellig avondje op het terras is de Sunred Atria Flame Heater een geschikt apparaat voor jou. Zo geeft dit model niet alleen warmte af maar is ook die ook nog eens sfeervol door de prachtige vlam.

Staat de warmte-intensiteit te hoog of te laag? Dat is geen probleem want de warmte-intensiteit pas je eenvoudig aan met de draaiknop onder aan de heater. Hierdoor kun je in de zomer langer buiten blijven inzitten wanneer het af begint te koelen.

Het verwarmingselement van de Sunred Atria Flame Heater is wel lichtelijk windegevoelig. Dus houdt er altijd rekening mee dat er warmte verloren kan gaan als het hard waait en je in een volledig open ruimte zit.

Als het hard waait wordt het warmtebereik dus minder groot en kun je alleen nog proberen om de heater op de maximale stand te zetten. Bovendien is de Sunred Atria Flame Heater ook nog eens hartstikke veilig want als deze ooit om zou waaien, wat onwaarschijnlijk is, schakelt die automatisch uit om brandgevaar te voorkomen.

Voor- en nadelen Atria Flame Heater

Je ontvangt niet alleen de Sunred Atria Flame Heater maar ook een aantal items zoals onder andere een handleiding. Deze handleiding zal je namelijk precies vertellen hoe dit apparaat werkt en hoe je deze bediend.

Ook wordt er een gasslang inclusief gasdrukregelaar meegeleverd die je nodig hebt om een gasfles aan te sluiten. Verder ontvang je nog de benodigde montagematerialen zodat je de Sunred Atria Flame Heater bijna direct kunt gebruiken.

Schakelt automatisch uit wanneer het apparaat omvalt
Je past de warmte-intensiteit aan naar eigen wens
Sfeervolle aanvulling op je huidige terras setting
De wind heeft redelijke invloed op de warmte-intensiteit

4. Eurom Flameheater

De Eurom Flameheater verwarmd je terras binnen enkel minuten waardoor je ‘s avonds langer buiten kunt blijven zitten. Zo is dit model voorzien van de zogeheten Turbo-top wat wil zeggen dat de warmte van de vlam omgezet wordt in stralingswarmte.

Hierdoor wordt je terras extra snel verwarmd en zal het aanvoelen alsof het buiten gewoon heel erg warm is. Bovendien werkt de Eurom Flameheater zowel op propaan- als op butaan gas. Die keuze is geheel aan jou, zolang je maar een gasfles hebt om het apparaat ook daadwerkelijk te laten functioneren.

Met de Eurom Flameheater heb je zelf in de hand hoeveel warmte er wordt afgegeven. Dit komt mede door de variabele gasregelaar die tussen de 5.000 en de 9.000 watt aan vermogen produceert. Daarnaast is dit model ook nog eens goed beveiligd met een omval- en overhittings beveiliging.

Dus wanneer het te warm wordt of als het apparaat omvalt zal deze automatisch worden uitgeschakeld om brandgevaar te voorkomen. Dankzij de handige wieltjes verplaats je de Eurom Flameheater gemakkelijk en zal hierdoor nooit in de weg staan.

Bovendien heb je ook de volledige bewegingsvrijheid omdat het apparaat op gas werkt en je dus niet afhankelijk bent van een stroomkabel.

Voor- en nadelen Flameheater

Bij de Eurom Flameheater worden er altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je standaard een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je het apparaat installeert en bediend.

Verder worden er alleen nog een gasslang en een gasdrukregelaar bijgeleverd want deze heb je natuurlijk nodig om het apparaat te voorzien van gas.

Schakelt automatisch wanneer het apparaat omvalt
Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens tot maximaal 9.000 watt
Voorzien van transportwielen voor soepele verplaatsing
Bewaren op een droge plek om verstopping van de slang te voorkomen

5. Eurom THG14000

Blijf in de zomer lekker lang buiten zitten met de Eurom THG14000 die ervoor zorgt dat je terras of lounge set verwarmd wordt. Deze staande terrasverwarmer is namelijk eenvoudig te bedienen en behaalt een warmtebereik van maar liefst 100 m².

Je past de warmte-intensiteit aan naar eigen wens dankzij de traploze instelbaarheid. Sluit een gasfles met butaan- of propaangas aan en de heater zal de rest van het werk voor je doen. Je hoeft nu alleen nog de heater te ontsteken met de elektronische ontsteker om te genieten van de warmte-afgifte.

De Eurom THG14000 is daarnaast ook eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige transportwielen die onderaan deze staande terrasverwarmer bevestigt zijn.

Doordat het apparaat op gas werkt heb je de volledig bewegingsvrijheid en kun je de heater overal plaatsen war je wilt. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de lengte van een kabel zoals bij elektrische modellen. De omvalbeveiliging maakt dit model extra veilig omdat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer deze omvalt.

Voor- en nadelen THG14000

Er worden naast de Eurom THG14000 standaard een aantal spullen bijgeleverd. Denk hierbij aan een gasslang die samen met een gasdrukregelaar wordt meegeleverd. Ook zal je een handleiding ontvangen die je uitleg geeft over het installeren van de gasfles en je vertelt hoe je het apparaat bediend.

Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens
Eenvoudig te verplaatsen dankzij de transportwielen
Schakelt automatisch uit wanneer die omvalt
Verbruikt ongeveer €2,- per uur op de maximale afstand

Meest gestelde vragen over staande terrasverwarmers

Is er regelmatig een staande terrasverwarmer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een staande terrasverwarmer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding staande terrasverwarmer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen staande terrasverwarmer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste staande terrasverwarmer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen staande terrasverwarmer beschikbaar is zetten we die direct in onze staande terrasverwarmer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 staande heaters aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met staande heater vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste staande terrasverwarmer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke staande terrasverwarmer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke staande heater is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste staande terrasverwarmer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop staande heater direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de staande terrasverwarmer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de staande heaters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste staande terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken