Nationale Nederlanden ongevallenverzekering kiezen in 2020? | Kom hier alles te weten over deze verzekering!

nov 7, 2020 | 0 Reacties

Een ongeval zit in een klein hoekje. De financiële consequenties hiervan kunnen enorm zijn. Met name als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeval.

Met een ongevallenverzekering Nationale Nederlanden ben je verzekerd tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Ook kun je de kosten van een ziekenhuis opname door een ongeval meeverzekeren tot een maximum verzekerd bedrag.

Hieronder vertellen we je meer over deze ongevallenverzekering en de aanvullende verzekering die je kunt afsluiten bij de Nationale Nederlanden. 

nationale nederlanden ongevallenverzekering

Over Nationale Nederlanden

Deze verzekeraar bestaat inmiddels al bijna 175 jaar. Het verzekeringsbedrijf Nationale Nederland is in 1845 opgericht als “De Nederlanden”.

In de jaren zestig is zij samen verder gegaan met een andere verzekeraar, de “Nationale-Levensverzekeringen-Bank” onder de naam “Nationale Nederlanden”.

De Nationale Nederlanden biedt een groot aantal verschillende soorten verzekeringen aan, waaronder de Nationale Nederlanden opstalverzekeringen, N.N. autoverzekeringen en ook een ongevallenverzekering Nationale Nederlanden.

Dekkingen ongevallenverzekering Nationale Nederlanden

Wel verzekerdJe bent niet verzekerd in het geval van
Ongevallen thuis of buitenshuisRoekeloos gedrag
Vergoeding bij blijvende invaliditeit door een ongevalHet beoefenden van een gevaarlijke sport, zoals bergbeklimmen
Bij extra dekking krijg je ook een vergoeding bij overlijdengevaarlijk werk, zoals dakdekken
Bij extra dekking Tandartskosten zijn ook de tandheelkundige behandelingen die nodig zijn na een ongevalAlcohol en drugs gebruik

Aanvullende verzekeringen

Als je door een ongeval blijvend invalide wordt, dan heb je met een ongevallenverzekering standaard recht op een vergoeding.

Je kunt ervoor kiezen om nog een aantal risico’s mee te verzekeren door aanvullende verzekeringen af te sluiten. Een ongevallenverzekering is uit te breiden met bijvoorbeeld “Tandartskosten kind” of een aanvullende dekking Overlijden.

Aanvullende dekking Tandartskosten

Een aanvullende dekking Tandartskosten vergoedt een tandheelkundige behandeling als gevolg van een ongeval. Het maximale bedrag is €500,-. Dit is wel aanvullend op de zorgverzekering.

 • Wanneer je zorgverzekering alles vergoedt dan krijg je niet uitgekeerd. indien dit niet het geval is krijg je een vergoeding vanuit deze aanvullende dekking Tandartskosten.

Aanvullende dekking Overlijden 

Als je kiest voor de aanvulllende dekking Overlijden, krijgen je nabestaanden, bij overlijden als gevolg van een ongeval, het door jou verzekerde bedrag uitgekeerd. Meestal krijgt je nabestaanden, eenmalig een bedrag uitgekeerd.    

Verzekerde bedragen

Bij de Nationale Nederlanden kun je zelf het te verzekeren bedrag kiezen. Hieronder lees je per dekking de verschillende te verzekeren bedragen.

Goed om te weten is dat als je door een ongeval invalide wordt of een bepaald lichaamsdeel helemaal niet of nog maar gedeeltelijk kunt gebruiken, dan krijg je een percentage van het verzekerde bedrag waarvoor je hebt gekozen.

Blijvende invaliditeitAanvullende verzekering OverlijdenAanvullende verzekering Tandartskosten
Standaard krijg je een vergoeding bij blijvende invaliditeit. De te verzekeren bedragen zijn:De bedragen die je kunt verzekeren bij een aanvullende verzekering overlijden zijn: Aanvullende verzekering Tandartskosten kind tot negentien jaar kun je maximaal verzekeren tot een bedrag van 
€ 25.000,-€ 5.000,- € 500,-
€ 50.000,-€ 10.000,- 
€ 75.000,-  € 15.000,- 
€ 100.000,- € 20.000,-
€ 150.000,-
€ 200.000,- 
€ 250.000,-

Ongevallenverzekering Nationale Nederlanden vergelijken

Nationale Nederlanden biedt je een goede ongevallenverzekering. Maar zo zijn er ook nog een groot aantal andere aanbieders die een goede ongevallenverzekering bieden.

Wil je nu direct weten wat andere verzekeraars je te bieden hebben? Gebruik onze vergelijker op deze pagina en vergelijk een ongevallenverzekering Nationale Nederlanden met dat van andere verzekeraars. Zo weet je direct welke aanbieder het beste voldoet aan je specifieke wensen.

Je vult in naar welke verzekering je op zoek bent en vult eventuele extra wensen in. Vervolgens worden een aantal verzekeringen getoond, waaronder de ongevallenverzekering Nationale Nederlanden. 

Handige & leuke video’s

Begin nu met vergelijken voor de beste deals!
Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken