Klopboormachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste klopboormachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van klop boormachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse klopboormachines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een klopboormachine is uitermate geschikt voor lichte en zware boorklussen in zowel hout, metaal, gips, baksteen en metselwerk. Deze modellen zijn uniek door de aanwezige klopfunctie waarmee hardere materialen een fluitje van een cent zijn. Het aanbod van klopboormachines is vrij breed en om deze rede hebben we gekozen om een top 5 beste klopboormachines op te stellen.

Lees de reviews en vergelijk de prijzen zodat je bent verzekerd van de beste en voordeligste deal. Ben zeker van een klopboormachine die past bij jouw klussen.

1. Makita HP457DWE10

De Makita HP457DWE10 is een veelzijdige klopboormachine van 18 volt, waarbij niet alleen de boormachine in huis wordt gehaald, maar ook een koffer met 74 verschillende accessoires.

Denk hierbij aan schroefbits en hout-, metaal- en steenboren in verschillende maten. Zo kun je tot 36 millimeter in hout en tot 13 millimeter in steen boren, zonder dat hier moeite bij ontstaat.

De klopboormachine beschikt over een geharde stalen tandwielaandrijving, waarbij je ook nog twee Makita G accu’s meegeleverd krijgt. Je kunt de een dus gebruiken tijdens het klussen, terwijl de tweede opgeladen voor je klaarligt.

Voor- en nadelen HP456DWE10

De Makita HP456DWE10 komt samen met alle toebehoren geleverd in een opbergkoffer, waardoor je de klopboormachine eenvoudig kunt verplaatsen. Daarbij zit standaard een acculader en een beknopte handleiding toegevoegd.

✓ De klopboormachine is te gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen, doordat deze een boorcapaciteit tot maximaal 36 millimeter heeft.
✓ Langdurig klussen is goed vol te houden door het lichte gewicht van maximaal 1,7 kilogram.
✓ De bijgeleverde Makita G accu is ook op ander elektrisch gereedschap van het merk te gebruiken, mits dit gereedschap hetzelfde accu platform heeft.
⨯ Er zit geen werkverlichting op. Hierdoor kan klussen bij slecht verlichte plekken een uitdaging zijn.

2. Stanley FatMax FMCK625D2F-QW

Een klopboormachine kan alleen maximaal gebruikt worden wanneer er een uitgebreide set aan accessoires bijzit. Hiervoor komt de Stanley FatMax FMCK625D2F-QW om de hoek kijken. Deze klopboormachine is een draadloze 18 volt machine, waarbij je een set van 50 accessoires terug kunt vinden.

Hiermee kun je zowel in hout, metaal als in steen boren. De 22 koppelstanden zorgen ervoor dat je consistent in verschillende materialen kunt schroeven.

Hierdoor kun je alle kanten op, zelfs wanneer het donker is. De ingebouwde LED-verlichting zorgt er namelijk voor dat je zelfs op de donkerste plekken aan de slag kunt om een klus te klaren.

Voor- en nadelen FMCK625D2F-QW

De Stanley FatMax FMCK625D2F-QW wordt geleverd met twee accu’s, waardoor je geen problemen meer hebt om de klus te klaren. Daarnaast zit de machine in een stevige aluminium koffer, zodat je de klopboormachine veilig mee kunt nemen naar iedere klus.

 Met de maximale koppel van 51 Nm kun je iedere klus klaren, waarbij je ook verroeste schroeven los kunt draaien.
✓ Grote boorgaten mogelijk door de boorcapaciteit van 38 millimeter in hout.
✓ De accu van de Fatmax 18 Volt is ook te gebruiken op ander elektronisch gereedschap van het merk, zolang hetzelfde accu platform gebruikt kan worden.
⨯ De accu is 2Ah, waardoor deze bij zware klussen snel leeg is.

3. Bosch Universal Impact 700 + accessoireset

De Bosch Universal Impact 700 is uitgerust met een uitgebreide accessoireset van 39 verschillende formaten boren. Zo kun je deze klopboormachine in de klopfunctie zetten om gaten van 14 millimeter in een gemetselde muur te maken. Ook is deze machine uitermate geschikt voor het boren in steen.

De maximale grootte voor hout is zelfs 30 millimeter. De compactheid zorgt ervoor dat je de boormachine eenvoudig mee kunt nemen. Hij is namelijk 1,7 kilogram, maar heeft daarbij wel een vermogen van 700 Watt. Langdurig klussen is hierdoor geen probleem meer.

Voor- en nadelen Universal Impact 700

De Bosch Universal Impact 700 + accessoireset komt met een dieptestop, welke als hulpmiddel gebruikt kan worden om de gaten niet te diep te boren. Met de extra handgreep op de klopboormachine heb je altijd de controle, zelfs als je boven jouw hoofd moet boren.

✓ Alle klussen in en rond jouw huis kunnen uitgevoerd worden, doordat er gaten van maximaal 30 millimeter geboord kunnen worden in hout.
✓ Langdurig klussen kan moeiteloos gedaan worden met het lage gewicht van 1,7 kilogram.
✓ Alle materialen kunnen vanaf nu gaten bevatten, doordat je met de klopfunctie ook in tegels en baksteen kunt boren.
⨯ Slecht verlichte plekken behoeven extra lampen, want de klopboormachine heeft geen werkverlichting in de uitrusting.

4. Makita DHP482RTJ

De Makita DHP482RTJ is een van de krachtige klopboormachines in zijn soort. Met een maximale koppel van 62 Nm en 21 verschillende koppelstanden is het een van de meest veelzijdige machines die je kunt gebruiken voor klussen binnen- en buitenshuis.

Hierbij worden twee accu’s meegeleverd die draaien op 18 Volt en 5,0 Ah, waardoor je nooit zonder een accu komt te zitten tijdens het klussen.

Terwijl de eerste accu in gebruik is, hangt de tweede aan de lader om direct te kunnen wisselen. In de Mbox kun je de klopboormachine eenvoudig verplaatsen van klus naar klus.

Voor- en nadelen Makita DHP482RTJ

De DHP482RTJ wordt standaard geleverd met een stapelbare Mbox, hierdoor heb je alle ruimte om zowel de klopboormachine als accessoires op te bergen. Door middel van een handige draaghaak kun je jouw machine goed vasthouden.

✓ De hoge capaciteit van de accu, 5 Ah, zorgt ervoor dat je langer door kan op een accu.
✓ De accu is tevens te gebruiken op ander elektronisch gereedschap van hetzelfde werk, zolang deze hetzelfde accu platform heeft.
 De maximale boorcapaciteit van 38 millimeter bij hout zorgt ervoor dat deze klopboormachine geschikt is voor het maken van grote boorgaten.
⨯ Accessoires moeten apart aangeschaft worden. Er zitten geen bits of boren bij.

5. DeWalt DWD522KS

De DeWalt DWD522KS is een krachtige klopboormachine die een onbelast toerental van 0-1250/0-3500 toeren per minuut kan opbrengen. Voeg hier de maximale koppel van 40 Nm en 2 koppelstanden aan toe en je kunt zelfs de zware klussen uitvoeren met deze machine.

Hierbij wordt een maximale boorcapaciteit van 40 millimeter in hout gegarandeerd, wat de boormachine geschikt maakt voor klussen binnen- en buitenshuis.

Je hebt daarbij standaard twee accu’s tot je beschikking. De 18 Volts 5,0 Ah accu’s zorgen ervoor dat je langdurig kunt klussen zonder dat jouw accu hierbij snel opraakt.

Voor- en nadelen DeWalt DWD522KS

De DWD522KS wordt geleverd met een standaardkabel van 2 meter, waardoor je voldoende bewegingsruimte hebt. Daarnaast heb je een handige opbergkoffer tot jouw beschikking en wordt er naast de achter-handgreep ook een verstelbare zijhand-greep meegeleverd voor nog meer comfort.

✓ De handige opbergkoffer zorgt ervoor dat je altijd alle materialen netjes op kunt bergen na jouw klusproject.
✓ De maximale boorcapaciteit van 40 millimeter in hout is geschikt voor het maken van de grote boorgaten binnen- en buitenshuis.
✓ De twee handgrepen zorgen voor extra comfort en de juiste houding tijdens het klussen.
⨯ Overige accessoires zoals bits en boren moeten apart aangeschaft worden.

Meest gestelde vragen over de klopboormachine

Is er regelmatig een klopboormachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een klopboormachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding klopboormachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen klopboormachines te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste klopboormachine set geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen klop boormachine set beschikbaar is zetten we die direct in onze klopboormachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 klopboormachines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met klopboormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste klopboormachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke klopboormachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke klopboormachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste klopboormachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop klopboormachine direct te vinden in onze top 5 klopboormachine. Op die manier wordt het heel makkelijk om de klopboormachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de klop boormachine sets die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste klopboormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.