Klaverblad reisverzekering vergelijken in 2020? | Lees hier alles over de premies & dekkingen van deze aanbieder!

okt 15, 2020 | 0 Reacties

Een van de grootste hobby’s van de Nederlandse bevolking is op vakantie gaan. Wellicht ben jij ook een echte reiziger. Dan wil je dat alles goed geregeld is. Dit kan met de reisverzekering Klaverblad.

Wat deze reisverzekering inhoudt gaan we hieronder zo duidelijk mogelijk voor jou toelichten. Zo zijn er enkele extra modules die voor de een interessanter zijn dan voor de ander.

Enkele van deze modules zijn: ‘Wintersport’, ‘Annulering’, ‘Bagage’, ‘Vervoer en verblijf’, ‘Medische kosten’, ‘Personenschade’, ‘Calamiteiten en aansprakelijkheid (standaard)’ en ‘Persoonlijke hulp (standaard)’.

Klaverblad reisverzekering

Bagage op de verkeerde plek

Is jouw bagage verkeerd bezorgd? Het gebeurt helaas wel eens. Je geeft jouw bagage af bij het vliegveld en verwacht dat dit het goede vliegtuig terecht komt, namelijk: jouw vliegtuig.

Helaas gebeurt dit niet en jouw bagage komt aan in Berlijn, terwijl je naar Madrid vliegt. Vervelend. Gelukkig heb je de module bagage van de Klaverblad reisverzekering.

Je wordt vergoed voor de noodzakelijke kosten voor bijvoorbeeld een tandenborstel, ondergoed en een pyjama tot €200,-. Op deze manier kun je enkele dagen overbruggen tot jouw koffer op de juiste locatie aankomt.

Reisverzekering klaverblad is kosteloos annuleren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar een ongeluk waardoor je niet op vakantie komt is wel héél zuur. Denk bijvoorbeeld aan een nare val waarbij je een been breekt, waardoor je niet meer kan vliegen.

De dokter vertelt je dit en je denkt alleen maar: had ik maar een annuleringsverzekering afgesloten. De module annulering in de Klaverblad reisverzekering zorgt ervoor dat de reeds betaalde kosten van de vakantie terugbetaald worden.

Medische kosten

Ook in het buitenland kan er altijd wat gebeuren, denk bijvoorbeeld aan een voedselvergiftiging. In een westers land is dit vaak goed geregeld, maar je wilt ook dat dit in andere landen zo is.

De module medische kosten van de Klaverblad reisverzekering vergoed de medische kosten die gemaakt worden bij reizen. Altijd een geruststellende gedachte.

Hulp bij autopech

Lekker met de auto op vakantie. Alles wat je niet ziet in de het vliegtuig zie je wel als je met de auto op reis gaat. Heerlijk, of niet? Ja! Zeker: heerlijk. Totdat het fout gaan. Een auto heeft af en toe helaas wat kuren en dat zou nou net op vakantie gebeuren.

Je wilt niet, een paar honderd kilometer van de Franse vakantiecamping, met een kapotte auto komen te staan. De module ‘Vervoer en Verblijf’ zorgt ervoor dat je niet te lang langs de kant van de weg staat. De alarmcentrale van reisverzekering Klaverblad helpt je zo snel mogelijk uit de brand!

Ongeluk tijdens wintersport

Helaas gaat het bij verzekeringen vaak over ongelukken. We hebben het al gehad over de bagage, de autopech, de medische kosten en de annulering. Wat ook nog wel eens gebeurt is schade lijden tijdens of door wintersport.

Skiërs zien nu eenmaal wat kwetsbaar als ze met een flinke vaart de bergen af komen. Het is heel vervelend als je valt, maar fijn dat alles goed geregeld is.

Met de “Wintersport”-module is dit het geval. Alles wat je tegenkomt op jouw prachtige wintersport vakantie is op deze manier getackeld.

Vergelijken en een keuze maken

Het is altijd lastig de juiste verzekering te kiezen. Natuurlijk zijn er in Nederland geen verzekeringen die niet aan de minimale normen voldoen, maar toch zit er hier en daar flink wat verschil.

Bij de Klaverblad reisverzekering weet je zeker dat alles goed geregeld is als je wel gebruik moet maken van jouw (reis)verzekering.

Bij het vergelijken van verschillende verzekeringen, of verschillende modules, komt de Klaverblad reisverzekering altijd goed uit de bus. Met een Klaverblad reisverzekering ben je altijd gerust op reis!

Klaverblad reisverzekering vergelijken

Vergelijk onafhankelijk alle reisverzekering aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken