Goedkope vaatwasser kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste goedkope vaatwasser vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope vaatwassers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over de goedkoopste afwasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De goedkope vaatwasser is erg populair onder de Nederlandse huishoudens. Niet gek natuurlijk, thuis wilt u het gemak van een vaatwasser, zodat u s’avonds na het eten niet nog af hoeft te denken over de tijdrovende afwas die u heeft staan. U wilt natuurlijk een goedkope vaatwasser van een goede kwaliteit voor niet te veel geld, die u makkelijk kunt installeren. Op basis hiervan hebben wij een top 5 van de goedkoopste vaatwassers van goede kwaliteit voor u geselecteerd. Het zoeken van een speld in de hooiberg is dan ook niet meer nodig. 

1. Sharp QWGX11F491WEU

beste koop vaatwasser

Het eerste model dat door ons is geselecteerd, is een model van Sharp. Het is een vrijstaande machine, waarbij u de optie heeft om drie verschillende programma’s te draaien. Zo kunt u voor al uw soorten en hoeveelheden afwas het juiste programma draaien, zodat u niet onnodig veel water verspilt of iets te heet wast.

Daarnaast is de binnenkant van de Sharp QW-GX11491WEU nog verstelbaar naar uw eigen keuze en hoeveelheid afwas. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd genoeg ruimte heeft voor al uw borden, pannen, glazen e.d. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u maar een keer de machine hoeft te laten draaien.

Verder beschikt deze goedkope vaatwasser ook nog over een speciaal anti-bacterieel filter, wat ervoor zorgt dat 99 procent van de bacteriën verwijderd wordt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw apparaat schoon blijft en fris blijft ruiken.

Tevens zijn kopzorgen ook verleden tijd. Dit model van Sharp heeft namelijk een ingebouwd kinderslot, een overstroombeveiliging, de mogelijkheid om een starttijd in te stellen. Het is niet de zuinigste welke je kunt krijgen maar met een energielabel A++ presteert deze voordelige variant erg goed.

Voor en nadelen Sharp QW-GX11491WEU

✓ Instelbare binnenkant maakt dit model geschikt voor al uw spullen.
Met 3 verschillende programma’s zit er altijd wel een geschikte bij.
Door het anti-bacterieel filter blijft uw apparaat schoon en fris.
⨯ Met 49 Decibel komt er veel geluid van de Sharp QW-GX11491WEU af.

2. ETNA VWV547SWIT

Met de ETNA VWV547SWIT haalt u een uitstekende en vooral voordelige vaatwasser in huis. Door zijn compacte omvang neemt hij niet veel ruimte in in uw keuken, zodat u hem makkelijk kwijt kunt zonder dat deze in de weg staat. 

Verder kunt u het apparaat instellen naar uw afwas, zodat u altijd uw pannen, glazen, mokken e.d. kwijt kunt en u al uw afwas in een keer kunt laten afwassen door de ETNA VWV547SWIT. Met de drie programma’s waar Het model over beschikt, heeft u altijd de mogelijkheid om een was te laten draaien die afgestemd is op uw type vaatwas.

De ETNA VWV547SWIT is voorzien van het energielabel A++, waardoor hij weinig energie gebruikt en goed is voor het milieu. Een andere handige functionaliteit is dat door middel van een elektrische controle bijgehouden wordt hoeveel zout en glansmiddel er nog in de machine zit. Verder is de machine met een geluidsniveau van 47DB(A) erg stil.

Voor en nadelen ETNA VWV547SWIT

Door de verstelbare bovenkorven kunt u altijd al uw afwas kwijt.
Het model beschikt over energielabel A++.
Door zijn compacte omvang neemt hij maar weinig ruimte in in uw keuken.

3. Beko DFN05311X

beste vaatwasmachine

Als u thuis genoeg heeft van al de afwas doen, en u bent op zoek naar een goedkope vaatwasser die u hierbij kan helpen dan hebben wij voor u de oplossing. De BEKO DFN05311X is uitermate geschikt bij deze behoeften. Door zijn compacte omvang past hij in elke keuken thuis, zonder dat hij u in de weg komt te staan.

Ook al is de BEKO DFN05311X een compact model, door de verschillende korven die er meegeleverd worden heeft u altijd genoeg mogelijkheden om al uw afwas kwijt te kunnen. Daarnaast beschikt de BEKO DFN05311X nog over verschillende programma’s, die op elke soort afwas kunnen worden afgesteld. Zo bent u er altijd zeker van dat u een schone vaat heeft.

Verder is het apparaat ook nog eens milieuvriendelijk, dankzij de vele energiezuinige en waterbesparende programma’s die op elke vaatwasser van BEKO zijn geïnstalleerd. Behalve deze functies, beschikt het apparaat ook nog eens over verschillende soorten wasprogramma’s om zelfs je vuilste vaat brand schoon te krijgen.

Voor en nadelen BEKO DFN05311X

Door zijn compacte omvang kunt u deze in elke keuken kwijt.
Beschikt over waterbesparende en energiezuinige functies.
Verschillende rekken voor altijd genoeg ruimte voor al uw afwas.
⨯ Geluidsniveau van 49DB is relatief luid voor modellen in deze prijsklasse.

4. Inventum IL010

vaatwasser aanbieding

Na een lange dag wilt u na het eten natuurlijk niet graag nog de afwas doen. De aanschaf van een kwalitatieve maar toch voordelige vaatwasser is dan ook aangeraden. Een van de beste opties die wij voor u geselecteerd hebben is dan ook de Inventum IL010.

Het betreft een smal model met een breedte van 45 centimeter. Hierdoor kunt u de machine zonder moeite plaatsen in uw keuken zonder het opslokken van kostbare ruimte. Voor de kleinere keukens is dit model uitermate geschikt.

Daarnaast kunt u in het apparaat 10 couverts plaatsen, waarvoor hij geschikt is voor een huishouden van 1 tot 2 personen.

Met de Inventum IL010 heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 6 wasprogramma’s zodat u voor elke soort afwas de juiste instelling kunt kiezen en hierbij er zeker van bent dat u een schone vaat krijgt. Heeft u daarnaast niet een volle vaatwasser, maar wilt u deze toch laten draaien. Dat kan met de halve beladingsfunctie. Hiermee halveert u het water en energieverbruik van uw apparaat met 1 druk op de knop.

Voor en nadelen Inventum IL010

Door zijn kleine omvang past hij perfect in elke keuken.
Het apparaat beschikt over een halveringsfunctie.
Hij beschikt over een waterbeveiliging.
⨯ U kunt maar 10 couverts kwijt in het apparaat.

5. Inventum VVW7020

aanbieding vaatwasser

Als u een lange dag heeft gehad, dan heeft u natuurlijk geen zin om na het eten nog de afwas te gaan doen. Als u dit wilt voorkomen, dan is de aanschaf van een goedkope vaatwasser natuurlijk ideaal. Een aanrader binnen deze productgroep is de Inventum VVW7020.

Hij beschikt over 6 verschillende programma’s, zodat u voor elke vaat die u heeft het juiste programma kunt draaien. Zo bent u er zeker van dat u altijd een schone vaat krijgt zonder onnodige schade door bijvoorbeeld de temperatuur.

Mede door de bovenkorf die u in hoogte kunt verstellen en de inklapbare steunen van de onderste lade kunt u het apparaat inladen op een manier zodat u al uw afwas kwijt kunt. Het is dan ook een flexibele machine.

De VVW7020 is te gebruiken voor vele verschillende vaten, zo kunt u bijvoorbeeld een kleine vaat wassen met de functie halve belading. Hierbij wordt het water en energieverbruik gehalveerd, zodat u niet teveel gebruik maakt van water en energie maar u wel een schone vaat krijgt.

Een andere mooie functionaliteit van de VVW7020 is de Aquastop. Dit zorgt ervoor dat bij een storing de watertoevoer wordt gestopt, zodat u geen last krijgt van een lekkage.

Voor en nadelen Inventum VVW7020

Door de Aquastop heeft u geen last van een lekkage bij een storing.
Dit model beschikt over het energielabel A++.
Het apparaat beschikt over een halveringsfunctie.
⨯ De VVW7020 kiest niet automatisch de juiste standen voor uw vaat.

Meest gestelde vragen over goedkope vaatwassers

Is er regelmatig een goedkope vaatwasser aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope vaatwasser aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een goedkope vaatwasser actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante goedkope vaatwasser te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkope afwasmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een goedkope afwasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze goedkoopste vaatwasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope vaatwasmachines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met de voordelige vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste goedkoopste vaatwasser van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke goedkope vaatwasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkope vaatwasmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste vaatwasmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de goedkoopste vaatwasser direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste goedkope afwasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkoopste vaatwassers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkope vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.