Extra parkeergeld moeten betalen door vertraging? Wij hebben iets voor je!

aug 6, 2018 | Auto, Vliegveld parkeren | 0 Reacties

Wanneer we met het vliegtuig gaan vindt bijna iedereen het makkelijk om zijn of haar auto dichtbij het vliegveld te parkeren. Helaas weten we ook dat de parkeertarieven op luchthavens niet altijd voordelig zijn geprijsd. Veel Nederlanders kiezen er dan ook voor om een parkeerplek bij de luchthaven te reserveren, hier geven zij een aankomsttijd indicatie aan.

Maar hoe gaat het dan in zijn werk als bijvoorbeeld mijn vliegtuig vertraging heeft? Vaak betaal je dan veel extra parkeerkosten. Maar niet voor lang meer, wij hebben de oplossing voor je gevonden. Zo kom je nooit meer met onvoorziene kosten te zitten bij het parkeren op een vliegveld.

Kosten gemaakt door annulering of vertraging van het vliegtuig?

Jij kunt hier natuurlijk niets aan doen, wat het misschien ook zo vervelend maakt. Vaak lopen reizigers tegen extra kosten op tijdens het wachten, denk hierbij aan overnachtingen en voedingsmiddelen. Maar let op, de luchtvaartmaatschappij is verantwoordelijk voor de voorzieningen en jij hoeft niets te regelen. Dit is in Europa wettelijk vastgesteld, reis je buiten Europa? Geen probleem, het valt ook onder het verdrag van Montréal.

Heeft de luchtvaartmaatschappij niets geregeld dan kan het voorkomen dat je deze kosten moet voorschieten. Geen zorgen, je kunt dit allemaal declareren, bewaar wel goed de bonnetjes! Wil je meer weten over auto’s? Klik op de link.

Extra kosten voor het parkeren bij vertraging

Je ziet de term ‘vervolgschade’ online enorm vaak, maar wat houdt dit nou precies in? Het is eigenlijk heel simpel, heb jij als consument vertraging ervaren dan kun je extra gemaakte kosten declareren bij je vliegtuigmaatschappij.

We spreken hier alleen over directe vervolgschade, u kunt hierbij denken aan het huren van een auto of de kosten van een extra overnachting en natuurlijk niet te vergeten, de parkeerkosten. In veel gevallen is het zo dat je bij vertraging gewoon doorbetaald voor jouw parkeerplek. Maar hoe krijg ik deze dan terug? De oplossing is Miss Casey.

Een voorbeeld van vervolgschade

Stel je hebt een vlucht gemaakt van de Dominicaanse republiek naar Schiphol en deze vlucht duurde 22 uur door de vertraging. Je hebt hierdoor bij aankomst op Schiphol een extra overnachting nodig in onze mooie stad Amsterdam, hiernaast moet je ook eten en drinken aanschaffen. Je komt bij je geparkeerde auto en ziet dat je ook nog is extra moet betalen voor je parkeerplek op de luchthaven.

Al deze kosten kun je verhalen als onder het begrip vervolgschade. Loop deze kans niet mis, jij kunt er immers niets aan doen dat de vlucht er langer over deed, dit is de luchtvaartmaatschappij haar verantwoordelijkheid. Zorg dat je altijd vergelijkt, voor meer info klik hier.

Wat is Miss Casey en wat doet het precies?

Het motto van Miss Casey is Don’t worry, fly happy. Deze app is speciaal ontwikkeld voor een goede voorbereiding van je vakantie. Is je reis niet helemaal verlopen zoals je gepland had, dan komt Miss Casey je helpen. Deze app is de enigste oplossing en partij in Nederland voor reizigers die onnodige vervolgkosten moesten maken. Ga je op vakantie? Download de app en zie wat het voor jou kan betekenen. Wij kunnen u vertellen, bij vertraging van je reis, valt er een last van je schouders af.

Handige & leuke video’s

vergelijker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over vliegveld parkeren, kosten, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het parkeren van uw auto op het vliegveld.

Hoogste spaarrente vergelijken | Alles van A-Z!

De hoogste spaarrente proberen te vinden of krijgen is erg belangrijk als het gaat om spaarrekeningen. Door de hoogste rente spaarrekening wordt je gespaarde geld steeds meer waard, dus hoe hoger de spaarrente is, hoe beter dit voor je spaargeld is. Maar zit het nou...

Het aflossen van je hypotheek, hoe werkt het?

Hoe gaat het aflossen van de hypotheek in zijn werk? Voor veel mensen is het een droom, het hebben van een prachtig koophuis in een vrij landschap met alle ruimte zowel in je huis als in je portemonnee. Veel mensen kunnen dit beeld nog niet makkelijk naar boven halen...

Advies over je hypotheek, waarom is het zo duur?

De kosten van een gemiddeld hypotheekadvies Het is tegenwoordig zo dat wanneer je advies wilt inwinnen over je hypotheek je dit geheel uit je eigen portemonnee moet betalen. Voorheen was dit nog niet zo, nu komen veel mensen achter de werkelijke kosten van zulk soort...

Begin nu met het vergelijken van alle vliegveld parkeerplekken

Beoordeel deze pagina

Laatst geüpdatet op