Extra parkeergeld moeten betalen door vertraging? Wij hebben iets voor je!

aug 6, 2018 | Auto, Vliegveld parkeren | 0 Reacties

Wanneer we met het vliegtuig gaan vindt bijna iedereen het makkelijk om zijn of haar auto dichtbij het vliegveld te parkeren. Helaas weten we ook dat de parkeertarieven op luchthavens niet altijd voordelig zijn geprijsd. Veel Nederlanders kiezen er dan ook voor om een parkeerplek bij de luchthaven te reserveren, hier geven zij een aankomsttijd indicatie aan.

Maar hoe gaat het dan in zijn werk als bijvoorbeeld mijn vliegtuig vertraging heeft? Vaak betaal je dan veel extra parkeerkosten. Maar niet voor lang meer, wij hebben de oplossing voor je gevonden. Zo kom je nooit meer met onvoorziene kosten te zitten bij het parkeren op een vliegveld.

Kosten gemaakt door annulering of vertraging van het vliegtuig?

Jij kunt hier natuurlijk niets aan doen, wat het misschien ook zo vervelend maakt. Vaak lopen reizigers tegen extra kosten op tijdens het wachten, denk hierbij aan overnachtingen en voedingsmiddelen. Maar let op, de luchtvaartmaatschappij is verantwoordelijk voor de voorzieningen en jij hoeft niets te regelen. Dit is in Europa wettelijk vastgesteld, reis je buiten Europa? Geen probleem, het valt ook onder het verdrag van Montréal.

Heeft de luchtvaartmaatschappij niets geregeld dan kan het voorkomen dat je deze kosten moet voorschieten. Geen zorgen, je kunt dit allemaal declareren, bewaar wel goed de bonnetjes! Wil je meer weten over auto’s? Klik op de link.

Extra kosten voor het parkeren bij vertraging

Je ziet de term ‘vervolgschade’ online enorm vaak, maar wat houdt dit nou precies in? Het is eigenlijk heel simpel, heb jij als consument vertraging ervaren dan kun je extra gemaakte kosten declareren bij je vliegtuigmaatschappij.

We spreken hier alleen over directe vervolgschade, u kunt hierbij denken aan het huren van een auto of de kosten van een extra overnachting en natuurlijk niet te vergeten, de parkeerkosten. In veel gevallen is het zo dat je bij vertraging gewoon doorbetaald voor jouw parkeerplek. Maar hoe krijg ik deze dan terug? De oplossing is Miss Casey.

Een voorbeeld van vervolgschade

Stel je hebt een vlucht gemaakt van de Dominicaanse republiek naar Schiphol en deze vlucht duurde 22 uur door de vertraging. Je hebt hierdoor bij aankomst op Schiphol een extra overnachting nodig in onze mooie stad Amsterdam, hiernaast moet je ook eten en drinken aanschaffen. Je komt bij je geparkeerde auto en ziet dat je ook nog is extra moet betalen voor je parkeerplek op de luchthaven.

Al deze kosten kun je verhalen als onder het begrip vervolgschade. Loop deze kans niet mis, jij kunt er immers niets aan doen dat de vlucht er langer over deed, dit is de luchtvaartmaatschappij haar verantwoordelijkheid. Zorg dat je altijd vergelijkt, voor meer info klik hier.

Wat is Miss Casey en wat doet het precies?

Het motto van Miss Casey is Don’t worry, fly happy. Deze app is speciaal ontwikkeld voor een goede voorbereiding van je vakantie. Is je reis niet helemaal verlopen zoals je gepland had, dan komt Miss Casey je helpen. Deze app is de enigste oplossing en partij in Nederland voor reizigers die onnodige vervolgkosten moesten maken. Ga je op vakantie? Download de app en zie wat het voor jou kan betekenen. Wij kunnen u vertellen, bij vertraging van je reis, valt er een last van je schouders af.

Handige & leuke video’s

vergelijker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over vliegveld parkeren, kosten, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het parkeren van uw auto op het vliegveld.

Snel 1000 Euro Lenen?

Snel 1000 Euro Lenen?

Snel 1000 euro lenen1000 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of vaste lasten te betalen. Het...

200 euro lenen zonder BKR toetsing?

200 euro lenen zonder BKR toetsing?

Snel 200 euro lenen200 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of onverwachte kosten te betalen. Het...

1500 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing

1500 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing

Snel 1500 euro lenen1500 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of vaste lasten te betalen. Het...

Begin nu met het vergelijken van alle vliegveld parkeerplekken

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken