Chromecast kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste chromecast vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van chromecast vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een chromecast ? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een chromecast kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare chromecasts, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die chromecasts verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 chromecasts samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse chromecasts.

1. Google Chromecast V3 + Home

Als je kiest voor het gebundelde pakket van een Chromecast en een Home kun je maximaal gebruik maken van spraakbesturing. Zo kun je gemakkelijk je favoriete muziek afspelen en kun je de slimme assistent van Google een aantal commando’s geven.

Je kunt deze assistent instellen per taal en land, de informatie die je ontvangt zoals het weer, nieuws en treinverkeer worden afgesteld op het gekozen land. Op dit moment is dit voor Belgie nog niet beschikbaar.

De Chromecast kun je gebruiken om al je video’s in hoge resolutie te streamen. Je plugt de Chromecast in de televisie met HDMI en vervolgens kun je met je telefoon en tablet aan de slag met streamen.

Het prettige is dat je de Home ook kan koppelen aan de Chromecast, daardoor stream je spraakgestuurd video’s via de speaker naar je televisie. Dat is handig, daarnaast is het ook mogelijk om je Home met andere Cast ondersteunde speakers te koppelen.

Voor- en nadelen Google Home + Google Chromecast V3

Je kunt natuurlijk ook beschikken over andere smart opties, zoals het aansturen van verlichting, je thermostaat of je muziek, zijn natuurlijk wel al beschikbaar.

Je hebt standaard recht op 2 jaar carry-in garantie en je krijgt standaard een handleiding meegeleverd voor beide apparaten. Je krijgt voor de Chromecast een stroomkabel meegeleverd en voor de Home een oplaadkabel.

 Opdrachten uitvoeren via spraakbesturing, geen telefoon of tablet nodig
 Spraakbediening gebruiken om agenda, files, of ander nieuws te horen
 5GHz WiFi maakt het mogelijk om video’s met hoge resolutie te streamen
 De Chromecast ondersteunt geen 4K, neem de Google Chromecast Ultra.

2. Google Chromecast V3

De nieuwe Chromecast V3 zorgt er voor dat je van je oude tv een smart tv maakt. Je kunt met gemak apps gebruiken zoals Spotify, Youtube en Netflix. Daardoor kun je al je video’s versturen naar het grote scherm van je tv. Het fijne is dat je de Chromecast V3 kunt bedienen met je iPhone, iPad of Android telefoon. Het werkt heel makkelijk, je opent de app op je telefoon en vervolgens kun je een icoontje aanklikken om direct te streamen.

Een groot voordeel van de Chromecast V3 is dat deze de 5GHZ band ondersteunt. Daardoor kun je video’s in hoge resolutie naar je televisie streamen zonder haperingen.

De kleine mediastreamer is ook makkelijk te koppelen aan je televisie door gebruik te maken van de HDMI ingang. De Google Home app is overigens gemakkelijk te installeren op ieder besturingssysteem. Het maakt dus niets uit of je iOS of Android gebruikt.

Voor- en nadelen Chromecast V3

Je hebt standaard recht op 2 jaar carry-in garantie en je krijgt standaard een handleiding meegeleverd. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel om de Chromecast V3 aan te sluiten.

 Gemakkelijk apps zoals Youtube, Netflix en Youtube naar je tv streamen
 Met de 5GHz WiFi kun je video’s met hoge resolutie naar je tv streamen
 Chromecast V3 is gemakkelijk te koppelen met flexibele HDMI kabel
 De Chromecast ondersteunt geen 4K, neem de Google Chromecast Ultra.

3. Chromecast Ultra

Wil jij een Chromecast hebben die 4K video kan afspelen naar je televisie? Dan is de Chromecast Ultra een geweldige optie voor jou. Deze nieuwste Chromecast zorgt er voor dat jou UHD TV in een smart TV wordt omgetoverd. Zo kun je gemakkelijk gebruik maken van apps zoals Youtube, Netflix en Spotify en kun je alles aansturen via je laptop of via de app op je telefoon of tablet.

Het verbinden van de Google Chromecast Ultra doe je door de kleine mediastreamer te verbinden met WiFi. Als je televisie toevallig in een WiFi dode zone staat dan kun je de meegeleverde netwerkadapter aansluiten op je internet. Door die snelle verbinding hoef je je geen enkele zorgen te maken over haperende beelden.

Je kunt met de Chromecast Ultra beschikken over een eenvoudige installatie en werking, je hoeft alleen maar een koppeling met HDMI te maken. Het afspelen van video is mogelijk in 4k en HDR kwaliteit. 4K beelden bekijken via de Chromecast Ultra is fenomenaal. Verfijnd, gedetailleerd, kleurrijk.

Voor- en nadelen Chromecast Ultra

Je hebt standaard recht op 2 jaar carry-in garantie en je krijgt standaard een handleiding meegeleverd. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel om de Chromecast Ultra aan te sluiten.

 Meegeleverde adapter om de Ultra aan te sluiten op netwerkkabel
 Door 5 GHz ondersteuning wifi stream je video’s tot 4K resolutie naar je tv
 Stream de content van apps als Spotify en YouTube naar je televisie
 Beperkt aantal apps beschikbaar, maar het aantal groeit wekelijks

4. Google Chromecast Ultra Duo 

Met de Chromecast Ultra Duo zorg je er voor dat je Netflix series en Youtube video’s in 4K naar twee televisies kunt streamen. De nieuwste opvolger van de Chromecast zorgt er voor dat je 2 televisies kunt omtoveren tot een ware smart tv.

Het besturen van de mediaspelers is gemakkelijk, je kunt je laptop gebruiken of een app installeren op je tablet of smartphone. Daardoor is het niet nodig om je nieuwe afstandsbediening een plekje te geven.

Het verbinden van de Chromecast Ultra Duo is gemakkelijk, je kunt binnen no-time een verbinding maken met je WiFi. Als je televisie toevallig in een WiFi dode zone staat dan kun je de meegeleverde netwerkadapter aansluiten op je internet. Door die snelle verbinding hoef je je geen enkele zorgen te maken over haperende beelden.

Voor- en nadelen Chromecast Ultra Duo

Je hebt standaard recht op 2 jaar carry-in garantie en je krijgt standaard een handleiding meegeleverd. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel om de Chromecast Ultra duo aan te sluiten.

 Krijg flink voordeel op de prijs door bundelvoordeel Chromecast Ultra Duo
 Door 5 GHz ondersteuning wifi stream je video’s tot 4K resolutie naar je tv
 Stream content van apps als Spotify, YouTube en Netflix naar je televisie
 Beperkt aantal apps beschikbaar, maar het aantal groeit wekelijks

5. Google Chromecast V3 Duo 

Als jij de Chromecast V3 duo aanschaft dan krijg je twee keer deze geweldige mediaspeler geleverd waardoor je 2 oudere televisies gemakkelijk kunt omtoveren naar een smart TV.

Zo kun je in een handomdraai apps zoals Youtube, Netflix en Spotify naar je televisie streamen. Dat doe je met gemak via je telefoon, tablet of laptop. Je hoeft alleen maar een app te openen die Chromecast ondersteunt en je stream het beeld in een handomdraai naar je televisiescherm.

Het prettige is dat het Chromecast V3 duo pack WiFi op de 5Ghz band ondersteunt, daardoor kun je video’s in hoge resolutie zonder enige hapering afspelen.

Dat is wel zo prettig als je naar een sportwedstrijd of film kijkt. Deze kleine mediaspelers zijn gemakkelijk aan te sluiten met een HDMI aansluiting. Maak gebruik van de handige Google Home app voor iOS of Android en kijk naar alle apps die Chromecasts ondersteunen.

Voor- en nadelen Chromecast V3 duo

Je hebt standaard recht op 2 jaar carry-in garantie en je krijgt standaard een handleiding meegeleverd. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook de stroomkabel om de Chromecast V3 duo aan te sluiten.

 Gemakkelijk apps zoals Spotify, Netflix en Youtube naar je TV streamen
Gebruik 5GHZ om video met hoge resolutie zonder hapering te streamen
 Plaats Chromecast V3 Duo makkelijk achter elke TV met HDMI kabel
 De Chromecast ondersteunt geen 4K, neem de Google Chromecast Ultra.

Meest gestelde vragen over de chromecast

Is er regelmatig een chromecast aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een chromecast aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding chromecast te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen chromecast te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste chromecast geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen chromecast beschikbaar is zetten we die direct in onze chromecast review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 chromecast aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met chromecast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste chromecast van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke chromecast is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke chromecast is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste chromecast dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop chromecast direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de chromecast beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de chromecast die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste chromecast vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.