Ziggo internet en TV | Lees hier alle informatie over deze aanbieder & bekijk wat de internetsnelheid is!

aug 21, 2020 | 0 Reacties

Ziggo is één van de meest bekende aanbieders op het gebied van internet en TV, veel mensen kiezen dan ook voor een Ziggo internet en TV abonnement. Maar wat zijn nou de voordelen van een Ziggo TV en internet abonnement? Dat gaan wij in dit artikel verder toelichten.

Zo heb je bij Ziggo de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten met verschillende internetsnelheden. Speel jij graag online games? Dan is een goede internetsnelheid van groot belang.

Wij gaan in dit artikel de verschillende Ziggo pakketten TV en internet behandelen, ook de bijbehorende internetsnelheden en TV mogelijkheden worden verder toegelicht in dit artikel.

Ziggo internet en TV

Internet en TV Ziggo: internetsnelheid

Zoals eerder benoemd heb je bij Ziggo de mogelijkheid om te kiezen uit diverse Ziggo pakketten TV en internet. Bij deze pakketten horen verschillende internetsnelheden, de Ziggo internet en TV kosten zullen stijgen op het moment dat je kiest voor een hogere internetsnelheid.

Op het moment dat je regelmatig online bent, denk bijvoorbeeld aan social media, dan zal een internetsnelheid van 50 Mb/s voldoende zijn, dit is de internetsnelheid die aan het Ziggo pakket Start zijn verbonden.

Denk jij dat je een hogere internetsnelheid nodig hebt? Dan kun je kiezen voor het Complete pakket met een internetsnelheid van 250 Mb/s. Ben je bang dat 250 Mb/s Ziggo internet en TV niet voldoende is? Dan kun je ook nog kiezen voor het Ziggo TV en internet Giga pakket, dit is het meest krachtige internet pakket wat deze aanbieden te bieden heeft met een internetsnelheid van maar liefst 1000 Mb/s.

Verder in dit artikel geven wij meer informatie over de verschillende Ziggo internet en TV pakketten. Ben je nieuwsgierig wat de Ziggo internet en TV aanbiedingen op het moment zijn? Maak dan snel een vergelijking op deze pagina.

Voordelen van TV en internet Ziggo

Voordat je kiest voor een Ziggo pakket internet en TV is het prettig om te weten wat de verschillende voordelen zijn van een dergelijk abonnement.

Je weet ondertussen dat er verschillende internetsnelheden aangeboden worden op het gebied van Ziggo internet en TV, maar wat zijn nou nog meer voordelen van een Ziggo TV en internet pakket? Dat hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

 • Voice Control: ben jij opzoek naar een serie of film? Je hoeft niet langer veel tijd kwijt te zijn aan het zoeken van diverse films en series, dit wordt namelijk een stuk makkelijker gemaakt met de zoekfunctie van Mediabox Next als je kiest voor Ziggo internet en TV. Je kunt met deze zoekfunctie tegen jou afstandbediening praten, vervolgens zal er automatisch gezocht worden naar de betreffende film of serie. Ook het pauzeren van een film of serie is zo geregeld met de Voice Control, zelfs de ondertiteling kan aangepast worden met Voice Control.
 • Overal waar je bent TV kijken: met Ziggo GO kun je overal waar je bent op ieder mobiel apparaat TV kijken in Nederland, denk hierbij aan jouw mobiele telefoon, laptop en tablet. Ben je in de bus begonnen met het kijken van een nieuwe aflevering? Dan kun je thuis op de TV verder kijken waar je gebleven was. Met Ziggo internet en TV kun je dus overal TV kijken.
 • 360 kijken: de mediabox en Ziggo staan in contact met elkaar, dit brengt een aantal voordelen met zicht mee. Zo kun je gemakkelijk een programma pauzeren en verder kijken op een ander scherm. Ook kun je een programma opnemen, vervolgens kun je dit programma waar en wanneer je maar wilt kijken. Een ander voordeel is de streamfunctie van de mediabox, op deze manier kun jij via jou mobiel of laptop een video streamen op jouw TV. Als je kiest voor Ziggo internet en TV is een Chromecast dus niet langer nodig voor het streamen van video’s.
 • Replay TV: je staat weer is in de file onderweg naar huis van je werk, wederom mis je de eerste tien minuten van jou favoriete programma. Maak je geen zorgen, met de Replay TV functie van Ziggo kun je op ieder moment een programma vanaf het begin afspelen, je mist dus niet langer de start van jou favoriete programma.

Verschillende pakketten van Ziggo

Eerder in dit artikel heb je gelezen dat er verschillende pakketten aangeboden worden door Ziggo, het verschil zit vooral in de internetsnelheid die gewenst wordt. Maar welk Ziggo abonnement internet en TV past nou het beste bij jou? Dat is een goede vraag!

Een pakket kiezen van Ziggo hoeft niet moeilijk te zijn, wij hebben de drie meest gebruikte pakketten van Ziggo op een rijtje gezet met een korte toelichting er bij. Op deze manier kun je wellicht beter kiezen welk Ziggo TV en internet pakket het beste bij jou past. De kosten van de pakketten die door Ziggo aangeboden worden zijn als volgt verdeeld:

 • Ziggo internet en TV Start: €53,- per maand.
 • Ziggo internet en TV Complete: €68,- per maand.
 • Ziggo internet en TV Max: €88,50 per maand.

Benieuwd welke Ziggo aanbieding TV en internet op het moment van kracht is? Maak dan snel een vergelijking op deze pagina.

Ziggo internet en TV StartZiggo internet en TV
Complete
Ziggo internet en TV
Max
50 Mbit/s internetsnelheid


250 Mbit/s internetsnelheid 500 Mbit/s internetsnelheid
80+ zenders
80+ zenders
125+ zenders
Mediabox Mediabox XL Mediabox Next (4K)
Ziggo Sport Ziggo Sport Ziggo Sport
Overal TV met Ziggo GO Overal TV met Ziggo GO Overal TV met Ziggo GO
Terugkijken Uitgebreid Terugkijken Uitgebreid Terugkijken
Opnemen & live-tv pauzeren Opnemen & live-tv pauzeren
Movies & Series Movies & Series XL (Home of HBO)
Kijkprofielen & Voice Control

Maakt Ziggo gebruik van glasvezel?

Als je er voor kiest om een Ziggo internet en TV pakket af te sluiten zal er het één en ander aangepast moeten worden in jouw woning. Zo stap je bijvoorbeeld over naar het Ziggo glasvezel internet en TV netwerk, dit netwerk en deze verbinding zorgen er voor dat je voorzien bent van snel internet.

Je eigen Ziggo internet en TV aansluiten hoef je gelukkig niet perse zelf te doen, je kunt er namelijk ook voor kiezen om dit door een monteur van de aanbieder uit te laten voeren. Op deze manier weet je zeker dat alles op de goede manier aangesloten wordt, ook zal er een wifi check worden uitgevoerd, zo weet jij zeker dat je overal in jouw woning een goede internetverbinding hebt.

Ben je benieuwd of Ziggo een pakket aanbied wat bij jou past? Of ben je misschien opzoek naar diverse andere aanbieders van internet en TV pakketten? Dat kan! Op deze pagina kun je makkelijk en snel de verschillende pakketten van diverse aanbieders vergelijken.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken