Youfone TV en internet | Lees hier alle informatie over alle pakketten & welke voordelen er bij komen kijken!

aug 30, 2020 | 0 Reacties

Youfone TV en internet is nog niet heel lang bekend in Nederland, als mensen denken aan aanbieders van TV en internet dan denken zij al snel aan aan aanbieders zoals KPN en Ziggo.

Wij gaan in dit artikel meer informatie geven over Youfone internet en TV, zo weet jij na het lezen van dit artikel welke pakketten er allemaal aangeboden worden door Youfone.

Ook gaan wij in dit artikel een aantal Youfone TV en internet reviews behandelen, op deze manier weet jij ook hoe de klanten van Youfone denken over de service die hen wordt aangeboden.

Youfone tv en internet

Verschillende Youfone TV en internet pakketten

Voordat je een Youphone TV en internet pakket gaat afsluiten is het natuurlijk prettig om te weten welke pakketten er allemaal worden aangeboden door Youfone, wat de kosten zijn en wat er allemaal in het pakket is inbegrepen.

Wil jij bijvoorbeeld alleen internet in jou pakket? Of wil je toch liever TV en internet? Dat is allemaal mogelijk! Je kunt bij Youfone namelijk kiezen uit drie verschillende Youfone TV en internet pakketten.

Wij hebben de verschillende Youfone internet en TV pakketten voor jou op een rijtje gezet, wellicht kan dit het maken van het keuze makkelijker maken. Ben je benieuwd naar het aanbod van diverse TV- en internetproviders? Maak dan nu een vergelijking op deze pagina middels onze vergelijker.

Internet Only TV en internet
Internet, TV en bellen
Eerste 6 maanden €20,- p.m.,
vervolgens €30,- p.m.

Eerste 6 maanden €24,- p.m.,
vervolgens €44,- p.m.
Eerste 6 maanden €25,- p.m.,
vervolgens €45,- p.m.
Geen aansluitkosten t.w.v. €25,- Geen aansluitkosten t.w.v. €25,- Geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
Betrouwbaar KPN-internet
TV Comfort: 43 zenders (27 HD) TV Standaard: 43 zenders (27 HD)
Internetsnelheid vanaf 30 Mb/s Gratis FOX Sports 1, 2 en 3 Gratis FOX Sports 1, 2 en 3
Gratis wifi-modem Betrouwbaar KPN-internet Betrouwbaar KPN-internet
InstallatiehulpInternetsnelheid vanaf 50 Mb/sInternetsnelheid vanaf 50 Mb/s
Gratis wifi-modem Gratis wifi-modem
100% installatiegarantie 100% installatiegarantie
Bellen tegen een vast laag tarief

Van welke voordelen kun je profiteren?

Je weet ondertussen welke Youfone TV en internet pakketten er aangeboden worden en welke verschillende prijzen erbij horen. Maar wat zijn nu de voordelen van Youfone TV en internet? Dat is een goede vraag! Wij hebben daarom een aantal voordelen voor jou op een rijtje gezet, wellicht maakt dit het maken van een keuze net iets makkelijker.

Gratis FOX Sports

Een groot voordeel voor de voetballiefhebber onder ons is dat het eerste jaar FOX Sports 1, 2 en 3 gratis is te bekijken. Je kunt het eerste jaar dus al de wedstrijden kijken die in de Eredivisie gespeeld worden, ook wordt er veel aandacht besteedt aan de tweede divisie van Nederland, de Keuken Kampioen Divisie. De voetballiefhebbers hoeven zichzelf dus geen zorgen te maken met Youfone TV en internet.

Makkelijk streamen met de TV-ontvanger van Youfone

Een ander voordeel van Youfone internet en TV is dat de TV-ontvanger een ingebouwde Chromecast bevat. Dit wil dus zeggen dat je gemakkelijk en snel via jouw mobiele apparaten video’s, programma’s en films kunt streamen naar jouw televisie.

Je hoeft dus niet langer los een Chromecast aan te schaffen voor het streamen van jouw favoriete video’s. De ingebouwde Chromecast van Youfone TV en internet is te gebruiken met zowel een Android- als een IOS apparaat. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van diverse TV en internetproviders? Maak dan nu een vergelijking op deze pagina.

Met de TV-ontvanger die je ontvangt bij een Youfone internet en TV pakket kun je makkelijk online games spelen. Je kunt door middel van Google Play Games een groot aanbod van games spelen, zowel op jouw mobiele apparaten als op de televisie. Moet je plots ergens naartoe terwijl je op jouw TV een online game aan het spelen bent? Geen zorgen, je kunt je game gewoon hervatten op een ander mobiel apparaat.

Ervaringen Youfone TV en internet

Zoals eerder benoemd gaan wij een aantal Youfone TV en internet reviews behandelen, op deze manier kan je wellicht een beter beeld schetsen over de service die verleend wordt door Youfone. Aangezien er ontzettend veel reviews online te vinden zijn hebben wij er een aantal gekozen om over te nemen in dit artikel.

Ben je benieuwd naar alle reviews op de service van Youfone? Dan kun je altijd zelf online opzoek gaan naar diverse reviews. Ervaringen Youfone TV en internet van verschillende klanten:

 • Rob: “TV aansluiting werkt erg slecht . Zeker niet aan te raden. Systeem rondom TV is bij YouFone op bijna elke punt hopeloos. Slechte verbinding, installatie werkt niet goed, loopt vaak vast, je kan niets meer opnemen. Mijn advies is om andere provider te kiezen die iets duurder is, want je betaalt bij YouFone voor een product dat eigenlijk vanaf de start al niet goed werkt.” 1.5/5.
 • Daan: “Geldkloppers . Ze zijn slecht bereikbaar. Daarnaast proberen ze in kleine dingen geld af te troggelen, zoals het niet betalen van het retourneren van de router of het aanbieden van nieuwe pakketten, om vervolgens na doorbetaling van het oude pakket de nieuwe aanbieding in te trekken.” 0.5/5.
 • Melanie: “Wij zijn sinds meer dan 1 jaar klant bij Youfone. Top verbinding, goede prijs, de app is duidelijk en werkt ook prima. Enige minpunt is dat je 0,50 per maand extra moet betalen voor een waarschuwing als je over je bundel limiet bent gekomen. Buiten je bundel betaal je namelijk wel veel geld. Maar verder prima provider.” 4/5.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken