Parrot drone kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Parrot drone vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Parrot drones vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Parrot drones voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De Parrot drone, je hebt er waarschijnlijk al weleens van gehoord. Op zichzelf niet gek, het vliegen met dit soort apparaten wordt namelijk steeds populairder, in zowel de hobby als professionele sector. Een bekend merk onder deze magnifieke machines is Parrot. 

Parrot drones worden voor gebruikt door enorm veel verschillende mensen, bedrijven en instanties voor tal van verschillende doeleinden. Zo gebruikt bijvoorbeeld de politie het apparaat om iemand op te sporen, een makelaar voor mooie foto’s van huizen, en een amateur fotograaf voor prachtige kiekjes van het naastgelegen bos. Het merk Parrot is één van de bekendste als het gaat om drones voor de consument. Om deze reden hebben we hieronder een actuele top 5 Parrot drone opgezet.

1. Parrot Mambo Mission

Deze Parrot Mambo Misson beschikt over een aantal verrassende functies. Het model is geschikt voor zowel ervaren professionals als voor beginners, de Mambo Mission is dan ook goed bestuurbaar. Naast een breed scala aan functies ben je verzekerd van een klein maar stevig ontwerp. Hierdoor is deze zowel binnen- als buiten te gebruiken.

Wat dit model écht uniek maakt is het totale bereik, al helemaal in dit prijssegment, een model met een bereik van 100 meter is vaak een stuk duurder.

Maar laten we snel beginnen met de functies waar we het zonet over hadden. Beginners kun perfect uit de voeten met de standaard stabilisatietechnieken, hiermee stijg je gemakkelijk op en land je vervolgens zonder beschadigingen.

Daarnaast blijft de deze drone van Parrot perfect op zijn plek hangen wanneer er geen besturing plaatsvindt, om zijn eigen as draaien is zelfs geen probleem.

Verder is het goed om te weten dat je de Parrot Mambo Mission kunt besturen middels een controller of via een app op je eigen smartphone. Lekker makkelijk!

Voor- en nadelen Parrot Mambo Mission Drone

De Parrot Mambo is niet het enige wat zich in de doos bevindt bij aankoop. Je krijgt de controller namelijk standaard meegeleverd. Om te kunnen beginnen met dit product krijg je ook direct een accu meegeleverd. Tot slot ontvang je nog de bijbehorende grijparm.

✓ Een kanon + balletjes en grijper meegeleverd
✓ De Parrot Mambo kan goed tegen een stootje
 Landen en opstijgen is gemakkelijk door de stabilisatietechniek
⨯ Helaas geen ‘return to home’ functie
⨯ Relatief korte gebruiksduur, namelijk maar 8 minuten
⨯ Het model beschikt niet over een camera

2. Parrot Bebop Drone 2

De Parrot Bebop Drone 2 beschikt over enorm veel functies, zo is die aerodynamisch, compact, duurzaam en licht in gewicht. Dit model is de eerste die zich als recreatief model mag onderscheiden door zijn gewicht van 500 gram en zijn autonomie van 25 minuten.

Daarnaast is het model gemaakt op een manier waardoor die zowel binnen als buiten goed is te gebruiken. Ook niet te vergeten is de flexibiliteit, je neemt de Bepop drone makkelijk mee naar waar je maar wil.

Dit model van Parrot beschikt over een ‘thuiskomst’ functie, maar dit is niet het enige handige waar het apparaat over beschikt.

  • Je bent namelijk ook voorzien van een automatisch stopsysteem voor de propellers. Door dit systeem stoppen de propellers automatisch bij een eventuele botsing.
  • Hiernaast heeft de machine een led-achterlicht die we zeker kunnen kenmerken als krachtig. Met dit licht zal je altijd de koers kunnen blijven volgen.

Maar we zijn nog niet klaar! De nieuwe neutrale hoek waarin de camera staat zorgt ervoor dat je de beter richting de grond kunt filmen. Tevens zorgt de fish-eye lens ervoor dat je in 90 graden kunt filmen en fotograferen zonder hierbij kwaliteit te verliezen. De lens zorgt voor een scherper beeld, ook als er weinig licht in de ruimte aanwezig is.

Ook nog nuttig om te vertellen is dat je dit relatief lichte model in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. Niet alleen in de hoogte maar zelfs met harde wind is deze Parrot drone erg stabiel, door de 7 sensoren die het apparaat gebruikt. De Bebop Drone 2 gaat tussen de 20 en 30 minuten mee met een volle accu.

Voor- en nadelen Parrot Bebop 2 + controller + FPV bril- wit

Met de aankoop van deze set zal je niet alleen beschikken over de Parrot Bebop 2, maar ook over de controller en de FBV bril.

✓ Ideaal model voor beginners
✓ Een hoogwaardige camera met fish-eye lens
✓ Maximale besturingsafstand van maar liefst 2000 meter
⨯ Helaas geen automatisch volgen functie
⨯ De Bebop 2 beschikt niet over de obstakel ontwijken functie

3. Parrot Bebop 2

Dit apparaat van Parrot combineert stijl, aërodynamica en duurzaamheid. Al deze functies zitten samen in een compacte lichtgewicht model. Dit model mag zich dan ook als eerste als recreatieve drone onderscheiden door zijn gewicht van 500 gram en zijn autonomie van 25 minuten. De Parrot Bebop 2 is niet alleen licht maar ook veelzijdig, hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Het apparaat is gemakkelijk en overal mee naartoe te nemen. Daarnaast ben je voorzien van een ‘thuiskomst’ functie. Tevens maakt die gebruik van automatisch stopsysteem dat er voor zorgt dat de propellers automatisch stoppen bij een eventuele botsing.

Als klap op de vuurpijl beschikt deze diamant over een led-achterlicht die erg krachtig is. Zoals je wellicht al hebt gemerkt is het besproken model een minder uitgebreide uitvoering dan het model hierboven. Ben je al iets meer ervaren? Dan raden we het je aan om naar nummer 2 in onze top 5 Parrot drone te bekijken!

Voor- en nadelen Parrot Bebop 2- Drone- wit

Bij de Parrot Bebop 2 worden de batterijen meegeleverd. Zoals we hierboven al hadden verteld kun je voor een meer uitgebreide model kiezen. Kijk naar eens naar de Parrot drone op plek 2.

 Dit model houdt automatisch hoogtes vast
✓ Hoogwaardige ingebouwde camera met perfect afgestelde hoek
⨯ Helaas geen obstakel ontwijken functie
⨯ Minder uitgebreid dan het model hierboven

4. Parrot AR.Drone 2.0

Deze power edition van de Parrot drone zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van een hoog geconcentreerde lithiumpolymeerbatterij. Deze trekt de batterij van 12 naar 18 minuten. De HD-batterijen van dit model zorgen voor 36 minuten aan vlieg plezier. Uniek voor modellen in dit prijssegment.

Naast de belangrijke batterij is er op een prachtige wijze voor gezorgd dat de AR. er nog mysterieuzer uitziet, de binnen- en buiten rompen zijn volledig opnieuw ontwikkeld en gestyled.

Prachtige beelden gemaakt? Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je je opgeslagen video’s overzet naar je telefoon, dit gebeurt namelijk automatisch tijdens het opnemen. 

Wil je je video’s en foto’s delen op platformen als YouTube en Picassa? Dan kan dat makkelijk met één klik! De besturingstoepassing zorgt ervoor dat je alles makkelijk en in één handomdraai voor elkaar krijgt. Als je langere video’s wil opnemen kan dit door middel van een USB.

Ook leuk is de AR.Drone Academy waarmee je je eigen vluchtgegevens, foto’s en locaties kunt delen met andere drone bestuurders van over de hele wereld, of kijk wie er in jouw omgeving aan het vliegen is.

Voor- en nadelen Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

De besturing van deze Parrot drone gaat erg gemakkelijk via je telefoon, je download de AR.Free Flight 2.0 app, kantelt de telefoon en je kunt aan de slag. Laat je je telefoon even los, dan stabiliseert de drone onmiddellijk. De drone kan tot 50 meter afstand worden bestuurt en blijft op alle hoogtes stabiel in de lucht bij windsnelheden tot wel 15km/h.

De Parrot AR.Drone beschikt bovendien over een autopilot-functie waardoor landen en opstijgen voor iedereen gemakkelijk is.

✓ De AR.Drone beschikt over voorgeprogrammeerde trucs
✓ Het apparaat beschikt over een live view optie
✓ Dit model houdt automatisch zijn hoogte vast
⨯ Automatisch volgen functie ontbreekt bij de AR.Drone 2.0 Power Edition
⨯ Apparaat beschikt niet over functie om automatisch objecten te ontwijken

5. Parrot Bebop

De Parrot Bebop beschikt over uitzonderlijke prestaties voor een recreatief model. Deze Parrot drone is gemaakt van ABS en glasvezel, deze combinatie zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid maar is ook robuust en licht is. Lukt het even niet en bots je? Dan stop het apparaat automatisch de schroefbladen.

Komt de Parrot Bebop drone in een noodsituatie dan kun je de hem makkelijk laten landen met de ‘Emergency mode’ waardoor het apparaat direct land. Ook binnenshuis te gebruiken door de meegeleverde romp van PPE.

Op basis van 3 verschillende assen wordt ervoor gezorgd voor stabiliteit, dit gebeurt zonder een vermindering van de bestuurbaarheid. De 3 assen die gebruikt worden zijn de snelheidsmeter, magnetometer en de gyroscoop. Het apparaat beschikt daarnaast over een ultrasone sensor met een bereik van 8 meter, een druksensor en een verticale camera die de grondsnelheid kan meten.

Ook mogen we de camera niet vergeten die in de drone verwerkt zit beschikt over 14 megapixels en een fisheye-lens, de foto’s kunnen gemaakt worden over 180 graden en zijn van goede kwaliteit. Ook met alle bewegingen die het apparaat maakt tijdens het vliegen maak je goede beelden, door de gedigitaliseerde stabilisatietechnologie.

Voor- en nadelen Parrot Bebop- Drone- Rood

Tevens kan de Parrot drone handig tegen stof en spatwater. De camera van het apparaat veroorzaakt geen afwijkingen in de horizontale lijnen, waardoor de horizon niet wordt weergeven met een kromming.

Ook bediening via de kaart is mogelijk, je kunt de vluchten plannen op smartphone. De Parrot Bebop drone heeft zelfs een data opslag voor meer dan 350 vluchten. Wanneer je de Freeflight 3 app download kun je het model besturen vanaf je smartphone, zelfs trucs zijn mogelijk.

✓ De drone kan voorgeprogrammeerde trucs uitvoeren
✓ Het apparaat houd automatisch hoogte vast
✓ Het model beschikt niet over een automatisch volgen functie

Meest gestelde vragen over de Parrot drone

Is er regelmatig een Parrot drone aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Parrot drone aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding drone te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Parrot drones te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Parrot drones geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen drone beschikbaar is zetten we die direct in onze Parrot Bebop drone review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Parrot drone aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met drone vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Parrot drone van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Parrot drone is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Parrot drone is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Parrot drone dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Parrot drone direct te vinden in onze top 5 Parrot drones. Op die manier wordt het heel makkelijk om de drone beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Parrot drones die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Parrot drones vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.