Klaverblad opstalverzekering vergelijken in 2020? | Lees alle informatie & wordt gemakkelijk wegwijs!

okt 12, 2020 | 0 Reacties

Voor de meeste mensen is een woning het meest kostbare bezit dat ze hebben. Daarom is het erg belangrijk om jouw woning goed te verzekeren. De opstalverzekering van Klaverblad kan in dat geval een goede keuze zijn.

Zo heb je bij deze verzekeraar de keuze uit twee verschillende basisdekkingen die ook nog eens uit te breiden zijn aan de hand van aanvullende modules. Daarnaast wordt je van harte welkom geheten bij Klaverblad en zorgen zij daarom ook voor de overstap en het opzeggen van je huidige verzekering.

Dit doen ze namelijk door een gratis en vrijblijvende overstapservice aan te bieden. Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de voordelen, mogelijkheden en dekkingen van de Klaverblad opstalverzekering.

klaverblad opstalverzekering

De verschillende basisdekkingen van de Klaverblad opstalverzekering

Wil je een opstalverzekering van Klaverblad dan heb je keus uit 2 verschillende basisverzekeringen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je bent verzekerd.

 • Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie hoeft te betalen voor onnodige dekkingen. Bij Klaverblad heb je daarom de keuze uit een Budget- en Royaal opstalverzekering die onderling verschillend in wat zij wel en niet vergoeden.

Hieronder hebben wij beide dekkingen voor jou naast elkaar gezet, zodat je precies ziet wat het verschil is en wat zij wel en niet vergoeden.

Budget opstalverzekeringRoyaal opstalverzekering
Verzekerd voor schade aan de woning door brand en ontploffingVerzekerd voor schade aan de woning door brand en ontploffing 
Verzekerd voor schade aan de woning door een boom die op het huis valtVerzekerd voor schade aan de woning door een boom die op het huis valt 
Kosten voor het repareren van een leiding, waaruit water in of onder het huis loopt wordt vergoedKosten voor het repareren van een leiding, waaruit water in of onder het huis loopt wordt vergoed 
Verzekerd voor schade aan de woning door bliksem, storm, regen, inductie en hagel (exclusief schade door hagel inslag)Verzekerd voor schade aan de woning door bliksem, storm, regen, inductie en hagel (inclusief schade door hagel inslag)
Verzekerd voor schade aan de woning door lekkage uit leidingen, apparaten en sanitair (exclusief schade door een losgeschoten vul slang)Verzekerd voor schade aan de woning door lekkage uit leidingen, apparaten en sanitair (inclusief schade door een losgeschoten vul slang) 
Verzekerd voor schade aan de woning door diefstal, inbraak of vandalisme (exclusief schade aan de buitenkant van de woning door vandalisme)Verzekerd voor schade aan de woning door diefstal, inbraak of vandalisme (inclusief schade aan de buitenkant van de woning door vandalisme)
Garantie tegen onderverzekeringGarantie tegen onderverzekering 
Verzekerd voor schade aan de woning door vrijwel alle onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen van buitenaf
Kosten voor het laten saneren van een verontreinigde grond rondom de woning wordt vergoed

De aanvullende verzekeringen

Naast de basisdekkingen van de Klaverblad opstalverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende verzekering af te sluiten. Zo biedt de Klaverblad opstalverzekering één aanvullende module aan waarmee je de basisdekking kunt uitbreiden.

Deze module vergoedt namelijk schade die niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Hieronder zie je precies om welke aanvullende dekking het gaat en waar deze voor dient.

Aanvullende glasverzekering

De Klaverblad opstalverzekering biedt naast de basisdekkingen een aanvullende module voor glas aan. Hiermee ben je al verzekerd voor schade aan glas en ruiten in de woning voor slechts €30 per jaar. Hierbij gaat het om schade aan glazen windschermen, glazen terrein- en glazen balkonafscheidingen. 

De belangrijkste voordelen van de Klaverblad opstalverzekering

Kies je voor de Klaverblad opstalverzekering? Dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder alvast voor jou op een rijtje gezet.

Zo zie jij in één oogopslag waarom het een verstandig keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor de opstalverzekering van Klaverblad:

 • Bepaal zelf hoe je bent verzekerd;
 • Betaal nooit teveel premie voor onnodige dekkingen;
 • 14 dagen bedenktijd na afsluiten van de verzekering;
 • De verzekering is online af te sluiten;
 • Bijgebouwen zoals een schuurtje zijn tot 25 m² meeverzekerd;
 • Schade wordt altijd snel afgehandeld.

Zoals je ziet gaan er veel voordelen gepaard met de Klaverblad opstalverzekering. Ben je benieuwd naar wat andere verzekeraars te bieden hebben? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina.

Opstalverzekering van Klaverblad met ander aanbieders vergelijken

Wil je er graag snel achter komen welke verzekeraar het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen? Dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina.

Hier vul je namelijk een aantal eventuele wensen in, zodat de verzekeraars die aansluit op jouw eisen bovenaan in de vergelijker komen te staan. Zo zie je direct welke opstalverzekering voldoen aan jouw persoonlijke voorwaarden en kun je deze onderling vergelijken op kosten, dekking en waardering.

Hierdoor heb je binnen de kortste keren een verzekeraar gevonden en bespaar je ook nog eens een hoop tijd en geld.

Vergelijk hier de beste opstalverzekeringen!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken